Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363900 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Plus - fehér csillámos


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Plus White | EAN/Vonalkód: 5907769363900 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Plus - fehér csillámos


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe iPhone 16 Plus - fehér csillámos. A Glitter tok MagSafe tok hatékonyan védi az okostelefonodat a sérülésektől - több mint 5,000 ejtési tesztet sikeresen teljesített! A kivételesen átgondolt kialakítás nemcsak védelmet nyújt, hanem bemutatja a készüléket annak teljes pompájában, ragyogást és eleganciát kölcsönözve neki. Ezenkívül a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás megkönnyíti a különféle kiegészítők, például autós tartók vagy töltők használatát.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- További tulajdonságok: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: fehér-átlátszó
- Minta: csillámos

Legfontosabb előnyök:
- Rendkívül erős védelmet nyújt az okostelefonodnak. A Glitter tok MagSafe számos teszten megfelelt.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű működik a MagSafe és más mágneses kiegészítőkkel, például autós tartókkal, töltőkkel, power bankokkal, állványokkal stb.
- Sokáig átlátszó marad. A továbbfejlesztett antioxidáns réteg véd a sárgulás ellen, biztosítva a tok hosszú távú átláthatóságát.
- Védi a kamerát a karcolásoktól. A kamera sziget körüli emelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek az asztalra helyezés során keletkezhetnek.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. A csillámokkal díszített áttetsző kialakítás bemutatja az okostelefon eredeti megjelenését, és egy csipetnyi színt és ragyogást ad hozzá.

Kivételes védelem minden napra
Gyakran elejted a telefonodat? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, és nehéz körülmények között tesztelték. A végzett tesztek igazolták, hogy a tok akár 5,000 ejtést is kibír sérülés nélkül.

MagSafe - kényelem az ujjhegyen
A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat kíván. A Glitter tok MagSafe mágneses gyűrűvel van ellátva, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ez egyszerűvé és kényelmessé teszi az autós tartók, töltők és power bankok használatát. Praktikum és modernitás egyben!

Évekig tartó átlátszóság
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. Az előrehaladott antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe sokáig átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy a telefonod mindig újnak fog kinézni, és megőrzi stílusos megjelenését.

A fotóid megérdemelt védelme
Tartsd biztonságban a kamerát a Glitter tok MagSafe kamera szigete körüli emelt peremmel. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek kemény felületeken történő elhelyezéskor keletkezhetnek. A fotóid mindig kristálytiszták lesznek, és az objektívek tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és áttetsző kialakítása tökéletes módja annak, hogy kihangsúlyozd okostelefonod eredeti megjelenését. A csillámokkal díszített felület egyedi ragyogást kölcsönöz a toknak, ezáltal még vonzóbbá téve a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett