Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363979 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16-hoz - lila csillámmal


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Purple | EAN/Vonalkód: 5907769363979 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16-hoz - lila csillámmal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok MagSafe iPhone 16-hoz - lila csillámmal

A Glitter tok MagSafe tok hatékonyan megvédi okostelefonját a károsodástól - több mint 5 000 ejtéstesztet teljesített! A rendkívül átgondolt kialakítás nemcsak védi, hanem kiemeli a készülék szépségét, ragyogást és eleganciát kölcsönözve neki. Ráadásul a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás lehetővé teszi az egyszerű használatot különféle kiegészítőkkel, például autós tartókkal vagy töltőkkel.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További funkciók: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: lila-áttetsző
- Minta: csillogó

A Glitter tok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül szilárd védelmet biztosít okostelefonja számára . A Glitter tok MagSafe számos teszten átment.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel . A mágneses gyűrű működik a MagSafe és a mágneses kiegészítőkkel, például az autós tartókkal, töltőkkel, power bankokkal, állványokkal stb.
- Hosszú ideig átlátszó marad . Az továbbfejlesztett antioxidáns réteg védi a sárgulás ellen, biztosítva a tok hosszú távú átlátszóságát.
- Védelemme a kamerát a karcolásoktól . Az emelt keret a kamera-sziget körül megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon lerakásakor fordulhatnak elő.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését . Az áttetsző design csillogó befejezéssel kiemeli az okostelefon eredeti kinézetét, egy kis színt és ragyogást adva neki.

Rendkívüli védelem mindennapokra
Leejti néha a telefonját? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, amit szigorú tesztek során is igazoltak. Az elvégzett tesztek bebizonyították, hogy a tok akár 5000 esést is kibír sérülés nélkül.

MagSafe - kényelem a kezed ügyében
A modern életstílus kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ezáltal az autós tartók, töltők és power bankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Gyakorlatiasság és modernitás egyben!

Áttetszőség évekig
Senki nem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. A fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe hosszú ideig áttetsző marad. Ez azt jelenti, hogy telefonja mindig újszerűnek fog kinézni, és stílusos dizájnja változatlan marad.

A képeinek járó védelem
Tartsa biztonságban kameráját a Glitter tok MagSafe kamera-szige körüli emelt peremének segítségével. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolások kialakulását, amikor a telefont kemény felületekre helyezi. Képei mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és áttetsző kialakítása tökéletes módja annak, hogy kiemelje okostelefonjának eredeti megjelenését. A csillogó befejezés egyedi ragyogást ad a toknak, amely még vonzóbbá teszi a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett