Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363894 Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16-hoz - fehér csillámos


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 White | EAN/Vonalkód: 5907769363894 | Márka: Hurtel

Glitter tok MagSafe iPhone 16-hoz - fehér csillámos


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Glitter tok MagSafe iPhone 16-hoz hatékonyan védi a telefonját a sérülésektől - több mint 5000 ejtés tesztet teljesített! Az átgondolt kialakítás nem csak védi, hanem megmutatja az eszközt teljes pompájában, ragyogást és eleganciát hozzáadva. Továbbá a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás könnyű használatot biztosít különböző kiegészítőkkel, mint például autós tartók vagy töltők.

Műszaki jellemzők:
- Sorozat: Glitter tok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilis a MagSafe technológiával
- Szín: fehér-átlátszó
- Minta: csillámos

Legfontosabb előnyök:
- Extrém erős védelmet nyújt okostelefonjának. A Glitter tok MagSafe több tesztet is sikeresen teljesített.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű működik MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, power bankok, állványok stb.
- Sokáig átlátszó marad. A fejlett antioxidáns réteg megvédi a sárgulástól, biztosítva a tok hosszantartó tisztaságát.
- Védi kameráját a karcolásoktól. A kamera sziget körüli emelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek akkor jelentkezhetnek, amikor a telefont az asztalra helyezi.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az átlátszó dizájn csillámos mintával bemutatja a telefon eredeti megjelenését, színt és ragyogást hozzáadva.

Rendkívüli védelem minden napra
Gyorsan leejti a telefonját? A Glitter tok MagSafe rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet szigorú feltételek között teszteltek. A tesztek kimutatták, hogy a tok akár 5000 ejtést is bír sértetlenül.

MagSafe - kényelem az ujjhegyeken
A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter tok MagSafe egy mágneses gyűrűvel van ellátva, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ezáltal az autós tartók, töltők és power bankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Praktikum és modernitás egyben!

Sokáig tartó átlátszóság
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. A fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter tok MagSafe sokáig átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy telefonja mindig újszerűnek tűnik, és stílusos megjelenése változatlan marad.

A fotói megérdemlik a védelmet
Tartsa biztonságban kameráját a Glitter tok MagSafe kamera szigete körüli emelt kerettel. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek akkor jelentkezhetnek, amikor a telefont kemény felületekre helyezi. Fotói mindig kristálytiszták lesznek, és a lencsék tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben
A Glitter tok MagSafe stílusos és átlátszó dizájnja tökéletes módja annak, hogy kiemelje okostelefonja eredeti külsejét. A csillámos felület egyedi ragyogást ad a toknak, így a telefon még vonzóbb lesz.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett