Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364051 Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16 Pro - áttetsző csillámmal


Cikkszám: Glitter Case for iPhone 16 Pro Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769364051 | Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16 Pro - áttetsző csillámmal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok iPhone 16 Pro - áttetsző csillámmal A Glitter tok nemcsak védelmet nyújt, hanem egyedi stílust is, ami vonzza a tekintetet. Ennek a toknak köszönhetően telefonod védelmet kap a sérülésektől, és új, vonzó megjelenést. Emelt élei hatékonyan védik a képernyőt és a kamerát, így nem kell aggódnod a véletlen sérülések miatt. Mindez egy áttetsző dizájnnal és csillámmal, ami ragyog a fényben.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- Szín: áttetsző
- Minta: csillám

A Glitter tok legfontosabb előnyei:
- Kitűnő védelmet nyújt az esések ellen: A Glitter tok rugalmas, de erős TPU anyagból készült.
- További védelmet biztosít a kamerának és a kijelzőnek: Az emelt éleknek köszönhetően a képernyő és a kamera hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen.
- Kényelmes használatot garantál az érzékeny gomboknak köszönhetően: Különlegesen tervezett gombok lehetővé teszik az eszköz zökkenőmentes és problémamentes használatát.
- Megelőzi a sárgulást egy fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően: A tok tulajdonságai biztosítják a huzamosabb áttetszőséget és tisztaságot.
- Fokozza a telefon esztétikáját: Az áttetsző anyag csillámmal stílust és eleganciát ad bármely okostelefonnak.

Elegáns védelem okostelefonodnak
A Glitter tok hatékonyan elnyeli a ütéseket és védi a készüléket a sérülésektől. Rugalmas, de rendkívül tartós TPU anyagból készült. A tok könnyen illeszkedik a telefonhoz, miközben szilárd védelmet nyújt.

Széleskörű védelem a kamerának és a kijelzőnek
Emelt éleinek köszönhetően a Glitter tok széleskörű védelmet biztosít mind a képernyőnek, mind a kamerának. Ez a megoldás segít elkerülni a karcolásokat és a sérüléseket.

Érzékeny és kényelmes gombok
Minden okostelefon-használó értékelni fogja az érzékeny gombokat a Glitter tokban. Tökéletesen illeszkednek, és könnyű, kényelmes használatot biztosítanak. Nem kell aggódnod a nehézkes nyomás miatt - minden simán és ellenállás nélkül működik.

Hosszú távú áttetszőség
A Glitter tok fejlett antioxidáns réteggel van ellátva, ami hatékonyan megelőzi a sárgulást. Ennek köszönhetően telefonod hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését. Ez a réteg biztosítja, hogy a tok tiszta és újszerű kinézetű marad, még hosszabb használat után is.

Stílusos dizájn csillámmal
Egy áttetsző tok csillámmal nemcsak védelem, hanem tökéletes módja annak, hogy kihangsúlyozd egyedi stílusodat is. A csillám ragyog a fényben, fényt és eleganciát kölcsönözve a telefonodnak. Ez a tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett