Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364044 Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16-hoz - átlátszó csillámmal


Cikkszám: Glitter Case for iPhone 16 Transparent | EAN/Vonalkód: 5907769364044 | Márka: Hurtel

Glitter tok iPhone 16-hoz - átlátszó csillámmal


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter tok iPhone 16-hoz - átlátszó csillámmal
A Glitter Tok nemcsak védelem, hanem egyedi stílus is, ami vonzza a tekintetet. Ezzel a tokkal a telefonod védelmet kap a sérülésekkel szemben, és új, vonzó megjelenést nyer. Az emelt peremek hatékonyan védik a kijelzőt és a kamerát, így nem kell aggódnod a véletlen sérülések miatt. Mindez egy áttetsző, csillámos dizájnban, ami csillog a fényben.

Specifikációk:
- Sorozat: Glitter tok
- Kompatibilitás: iPhone 16
- Anyag: TPU
- Szín: átlátszó
- Minta: csillámos

A Glitter Tok legfontosabb előnyei:
- Kiváló védelmet nyújt esések ellen. A Glitter Tok rugalmas, de erős TPU anyagból készült.
- További védelmet biztosít a kamerának és a kijelzőnek. Az emelt peremeknek köszönhetően a kijelző és a kamera hatékonyan védve van a karcolások és sérülések ellen.
- Kényelmes használatot garantál az érzékeny gomboknak köszönhetően. A speciálisan kialakított gombok lehetővé teszik az eszköz zökkenőmentes és problémamentes használatát.
- Megakadályozza a sárgulást egy fejlett antioxidáns réteg révén. A tok tulajdonságai hosszú távú átlátszóságot és tisztaságot biztosítanak.
- Javítja a telefon esztétikáját. Az áttetsző, csillámos anyag stílust és eleganciát kölcsönöz bármelyik okostelefonnak.

Elegáns védelem az okostelefonodnak
A Glitter Tok hatékonyan elnyeli az ütéseket és védi a készüléket a sérülésektől. Rugalmas, de rendkívül tartós TPU anyagból készült. A tok könnyen alkalmazkodik a telefonhoz, miközben szilárd védelmet nyújt.

Teljeskörű védelem a kamerának és a kijelzőnek
Az emelt peremeknek köszönhetően a Glitter Tok teljeskörű védelmet nyújt mind a kijelzőnek, mind a kamerának. Ez a megoldás segít elkerülni a karcolásokat és a sérüléseket.

Érzékeny és kényelmes gombok
Minden okostelefon felhasználó értékelni fogja a Glitter Tok érzékeny gombjait. Tökéletesen illeszkednek, és könnyű, kényelmes használatot biztosítanak. Nem kell aggódni a nehéz nyomás miatt - minden zökkenőmentesen és ellenállás nélkül működik.

Hosszú távú átlátszóság
A Glitter Tok egy fejlett antioxidáns réteggel van felszerelve, amely hatékonyan megakadályozza a sárgulást. Ennek köszönhetően a telefonod hosszú ideig megőrzi eredeti megjelenését. Ez a réteg biztosítja azt is, hogy a tok tiszta maradjon és újnak tűnjön, még hosszabb használat után is.

Stílusos dizájn csillámmal
Az áttetsző, csillámos tok nem csak védelem, hanem remek módja egyéni stílusod hangsúlyozásának is. A csillámok fényben csillognak, és eleganciát kölcsönöznek a telefonodnak. Ez a tökéletes választás azoknak, akik szeretnek kitűnni a tömegből.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett