Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363887 Márka: Hurtel

Glitter fliptok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - fekete csillámokkal


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 5907769363887 | Márka: Hurtel

Glitter fliptok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - fekete csillámokkal


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Glitter fliptok MagSafe iPhone 16 Pro Max-hoz - fekete csillámokkal tok hatékonyan védi okostelefonját a sérülésektől - több mint 5,000 ejtéstesztnek felelt meg! A rendkívül jól átgondolt kialakítás nem csak védelmet nyújt, hanem minden dicsőségében bemutatja a készüléket, fényt és eleganciát adva hozzá. Emellett a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás lehetővé teszi a különféle kiegészítők, például autós tartók vagy töltők kényelmes használatát.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Glitter fliptok MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: fekete és áttetsző
- Minta: csillámos

A Glitter fliptok MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül erős védelmet nyújt az okostelefon számára. A Glitter fliptok MagSafe számos teszten megfelelt.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű együttműködik a MagSafe és a mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, power bankok, állványok stb.
- Hosszú ideig áttetsző marad. Egy továbbfejlesztett antioxidáns réteg megakadályozza a sárgulást, biztosítva a tok hosszan tartó tisztaságát.
- Megvédi a kamerát a karcolásoktól. A kamera sziget körüli megemelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek a telefon asztalra helyezésekor fordulhatnak elő.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző kialakítás csillámos díszítéssel bemutatja az okostelefon eredeti megjelenését, szín- és fényhatást hozzáadva.

Rendkívüli védelem mindennapokra
Előfordul, hogy leejti a telefonját? A Glitter fliptok MagSafe tok rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet kemény körülmények között teszteltek. A tesztek bizonyították, hogy a tok akár 5,000 esést is bír károsodás nélkül.

MagSafe - kényelem az Ön kezében
A modern életstílus kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter fliptok MagSafe mágneses gyűrűje tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ezáltal az autós tartók, töltők és power bankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Praktikum és modernitás egyben!

Áttetszőség évekig
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után elsárgul. A fejlett antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter fliptok MagSafe hosszú időn keresztül áttetsző marad. Ez azt jelenti, hogy telefonja mindig újként fog kinézni, és stílusos kialakítása változatlan marad.

A képek védelméért, amit megérdemel
Tartsa biztonságban kameráját a Glitter fliptok MagSafe kamera sziget körüli megemelt peremével. Ez a további védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek kemény felületekre helyezve keletkezhetnek. A képei mindig kristálytiszták lesznek, és a lencséi tökéletes állapotban maradnak.

Ragyogás és elegancia egyben
A Glitter fliptok MagSafe stílusos és áttetsző dizájnja tökéletes módja annak, hogy kiemelje az okostelefon eredeti megjelenését. A csillámos felület egyedi ragyogást ad a toknak, amely még vonzóbbá teszi a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett