Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363924 Márka: Hurtel

Glitter Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - fehér csillogással


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max White | EAN/Vonalkód: 5907769363924 | Márka: Hurtel

Glitter Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - fehér csillogással


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

4300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - fehér csillogással. A Glitter Case MagSafe tok hatékonyan védi okostelefonját a sérülésektől - összesen 5000 ejtés teszten ment át! A rendkívül átgondolt tervezés nem csak védi, de teljes pompájában bemutatja a készüléket, ragyogást és eleganciát kölcsönözve neki. Ezen felül a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás egyszerű használatot biztosít különféle kiegészítőkkel, mint például autós tartókkal vagy töltőkkel.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: fehér-áttetsző
- Minta: csillogós

A Glitter Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül szilárd védelmet nyújt okostelefonjához. A Glitter Case MagSafe számos teszten ment át.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű működik a MagSafe és mágneses kiegészítőkkel, mint például autós tartók, töltők, powerbankok, állványok stb.
- Hosszú ideig áttetsző marad. Egy továbbfejlesztett antioxidáns réteg védi a sárgulástól, biztosítva a tok hosszan tartó tisztaságát.
- Védi a kamerát a karcolódásoktól. A kamera szigete körüli megemelt keret megakadályozza a karcolásokat, amelyek az asztalra helyezéskor keletkezhetnek.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző dizájn csillogós befejezéssel bemutatja az okostelefon eredeti megjelenését, színt és ragyogást kölcsönözve neki.

Rendkívüli védelem mindennapokra Előfordult már, hogy elejtette a telefonját? A Glitter Case MagSafe tok rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet szigorú körülmények között teszteltek. A tesztek bebizonyították, hogy a tok akár 5000 ejtést is kibír károsodás nélkül.

MagSafe – kényelem az Ön kezében A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat igényel. A Glitter Case MagSafe mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe kiegészítőkkel. Ezáltal az autós tartók, töltők és powerbankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Az egész praktikuma és modernitása egyben!

Hosszú távú áttetszőség Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után besárgul. Az előrehaladott antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter Case MagSafe sokáig áttetsző marad. Ez azt jelenti, hogy a telefonja mindig úgy fog kinézni, mint új, és stílusos megjelenése változatlan marad.

A fotókhoz szükséges védelem Tartsa biztonságban a kameráját a Glitter Case MagSafe kamerai szigete körüli megemelt kerettel. Ez az extra védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek a kemény felületekre helyezéskor keletkezhetnek. A fotói mindig kristálytiszták maradnak, és lencséi tökéletes állapotban lesznek.

Ragyogás és elegancia egyben A Glitter Case MagSafe stílusos és áttetsző kialakítása tökéletes módja az okostelefon eredeti megjelenésének kiemelésére. A csillogó felület egyedi ragyogást kölcsönöz a tok számára, amely még vonzóbbá teszi a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett