Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769364006 Márka: Hurtel

Glitter Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - lila csillámos


Cikkszám: Magsafe Glitter Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Purple | EAN/Vonalkód: 5907769364006 | Márka: Hurtel

Glitter Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - lila csillámos


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Glitter Case MagSafe iPhone 16 Pro Max tok - lila csillámos

A Glitter Case MagSafe tok hatékonyan védi okostelefonját a sérülésektől - a tok 5000 ejtési tesztet teljesített! A kivételesen átgondolt dizájn nemcsak megvédi, hanem teljes pompájában mutatja be a készüléket, csillogást és eleganciát adva hozzá. Ezenkívül a MagSafe rendszerrel való kompatibilitás biztosítja a könnyű használatot különböző tartozékokkal, például autós tartókkal vagy töltőkkel.

Specifikáció:
- Sorozat: Glitter Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: lila-átlátszó
- Minta: csillámos

A Glitter Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Rendkívül erős védelmet nyújt az okostelefonodnak. A Glitter Case MagSafe számos tesztet sikeresen teljesített.
- Kompatibilis a MagSafe rendszerrel. A mágneses gyűrű működik MagSafe és mágneses tartozékokkal, például autótartókkal, töltőkkel, power bankokkal, állványokkal stb.
- Hosszú ideig átlátszó marad. Egy fejlett antioxidáns réteg védi a megsárgulás ellen, biztosítva a tok hosszú távú tisztaságát.
- Megvédi a kamerádat a karcolásoktól. Az emelt káva a kamera szigete körül megakadályozza a karcolásokat, amelyek előfordulhatnak, amikor a telefont az asztalra helyezed.
- Kiemeli a telefon stílusos megjelenését. Az áttetsző design csillámos befejezéssel bemutatja az okostelefon eredeti megjelenését, színt és csillogást hozzáadva.

Rendkívüli védelem minden napra
Elejtetted már valaha a telefonodat? A Glitter Case MagSafe tok rendkívül erős védelmet nyújt, amelyet szigorú teszteken bizonyítottak. A tesztek bebizonyították, hogy a tok 5000 ejtést bír ki sérülés nélkül.

MagSafe - kényelem a kezedben
A modern életmód kényelmes és funkcionális megoldásokat követel meg. A Glitter Case MagSafe mágneses gyűrűvel van felszerelve, amely tökéletesen működik a MagSafe tartozékokkal. Ezáltal az autós tartók, töltők vagy power bankok használata rendkívül egyszerű és kényelmes. Praktikusság és modernitás egyben!

Átlátszóság évekre
Senki sem szereti, ha a tok néhány hónap használat után megsárgul. Az előrehaladott antioxidáns rétegnek köszönhetően a Glitter Case MagSafe hosszú időn keresztül átlátszó marad. Ez azt jelenti, hogy telefonod mindig újként fog kinézni, és stílusos megjelenése változatlan marad.

A képeid megérdemelt védelme
Tartsd kamerád biztonságban a Glitter Case MagSafe kamerás szigete körüli emelt peremmel. Ez a kiegészítő védelem megakadályozza a karcolásokat, amelyek előfordulhatnak, amikor a telefont kemény felületre helyezed. Képeid mindig kristálytiszták lesznek, és lencseid tökéletes állapotban maradnak.

Csillogás és elegancia egyben
A Glitter Case MagSafe stílusos és áttetsző dizájnja tökéletes módja annak, hogy kiemelje az okostelefon eredeti megjelenését. A csillámos befejezés egyedi csillogást ad a tokhoz, ami még vonzóbbá teszi a telefont.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett