Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903108292238 Márka: 3mk Protection

Garmin Fenix 6X Pro - 3mk Watch Protection™ v. FlexibleGlass Lite üvegfólia


Cikkszám: 3mk Watch Protection FlexibleGlass(42)-0 | EAN/Vonalkód: 5903108292238 | Márka: 3mk Protection

Garmin Fenix 6X Pro - 3mk Watch Protection™ v. FlexibleGlass Lite üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Erősíti a képernyőt, 250%-kal erősebb kijelző, védi az egész kijelzőt, teljes széltől szélig védelem, bármilyen típusú kijelzőhöz, megvédi még az íves széleket is, Felkészülni, vigyázz, kész, rajt! A sportban kitérsz. És az életben? Egy ütés, egy karcolás, egy esés. Az ajtó, az autó karosszériája, az aszfalt - minden veszélyt jelenthet az okosórád számára. A kezedben lévő óra többször nagyobb eséllyel sérül meg, mint a telefonod. Vigyázz rá olyan megbízhatóan, mint ahogy a telefonodra vigyázol.

Bizonyított védelem: Te izzadsz az edzésen - mi az órád kijelzőjének védelmén dolgozunk! A Watch Protection™ akár 250%-kal erősíti meg az óra számlapját. Az ütésteszt nem elég - azt is ellenőrizzük, hogy biztonságos-e számodra és a környezeted számára. A Watch Protection™ RoHS tanúsítvánnyal rendelkezik és PZH által jóváhagyott.

Könnyű telepítés: Hogyan lehet hatékonyan megvédeni a készüléked? A siker titka egy bevált termékben és a megfelelő telepítésben rejlik. A Watch Protection™ -nál gondosan kiválasztottuk a telepítési módszert, figyelembe véve a kijelző szerkezetét. A lapos kijelzők védelmét klasszikus, száraz módon lehet felszerelni. Az ívelt kijelzők védelmét gél segítségével telepítik. Ez tökéletes hatást és rendkívül tartós tapadást garantál!

Tiszteletben tartjuk a különbségeket: A legjobb okosórák nemcsak teljesítményben, hanem kialakításban is különböznek. A Watch Protection™ tervezése során minden részletet figyelembe vettünk: lekerekített élek, konvexitás és pontos méretek. A védelem alkatrésztől függően akár 0,2 mm vastag is lehet, és nem befolyásolja az óra megjelenését.

Specifikációk: Védelem típusa: Védőfólia Kijelző erőssége: 250% Vastagsága: 0,20 mm Garancia: 12 hónap

A csomag tartalma: 3 db Watch Protection™ 3 db mikroszálas kendő 3 db nedves törlőkendő (lapos kijelzőkhöz) 3 db Telepítési gél (ír kijelzők esetén mellékelve)

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett