Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6973687249212 Márka: Dudao

GaN Dudao A140EU USB-A / 3xUSB-C PD 140W töltő - fehér


Cikkszám: A140EU | EAN/Vonalkód: 6973687249212 | Márka: Dudao

GaN Dudao A140EU USB-A / 3xUSB-C PD 140W töltő - fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Dudao A140EU fali töltő 1x USB-A és 3x USB-C csatlakozóval, akár 140W (PD kompatibilis) teljesítménnyel - fehér A Dudao A140EU fali töltő lehetővé teszi az eszközök gyors és hatékony töltését. A fejlett GaN technológiának és a 140W maximális teljesítménynek köszönhetően gyorsan tölthet különféle eszközöket, beleértve a MacBook-okat és más laptopokat is. Négy porttal rendelkezik - USB-A és három USB-C -, amely lehetővé teszi négy eszköz egyidejű töltését, biztosítva a maximum hatékonyságot és időmegtakarítást. A PD Gyors Töltés biztosítja, hogy eszközei pillanatok alatt használatra készek legyenek. A Dudao A140EU fali töltő legfontosabb előnyei:
- Gyors töltést biztosít. A PD (Power Delivery) technológia lehetővé teszi a gyors töltést az ezzel a funkcióval kompatibilis eszközök számára.
- Kompatibilitást biztosít sok eszközzel. A négy port - USB-A és 3x USB-C - miatt a töltő egyszerre támogat különböző típusú eszközöket: telefonoktól laptopokig.
- Biztonságos használatot kínál. A fejlett GaN technológia nemcsak növeli a töltési hatékonyságot, hanem jobb hőszabályozást is biztosít.
- Lehetővé teszi akár négy eszköz egyidejű töltését. Nem kell többé választania, melyik eszközt töltse először - a Dudao A140EU töltő mindegyiket egyszerre tölti fel.
- Maximalizálja az eszközök üzemidejét. A 140W teljesítmény lehetővé teszi az energia gyors visszaszerzését még a legnagyobb igényű eszközök számára is, ami tökéletes azok számára, akik mindig úton vannak.

Gyors töltés PD technológiával A Dudao A140EU töltő Power Delivery technológiát használ, hogy gyors töltést biztosítson a kompatibilis eszközök számára. A töltési sebesség kritikus fontosságú, különösen olyan helyzetekben, amikor gyorsan vissza kell állítani az eszköz működőképességét. A töltő az adott eszköz igényeihez igazítja a leadott teljesítményt, ami nemcsak a sebességet, hanem az energiafogyasztás optimalizálását is garantálja.

Kompatibilitás különféle eszközökkel A Dudao A140EU töltő egyik legnagyobb előnye sokoldalúsága. Egyszerre többféle eszközt tölthet: okostelefonoktól tableteken át laptopokig, például MacBook. Ez mind a USB-A és három USB-C portnak köszönhető. Ezzel a kompatibilitással ideális megoldás otthonokban és irodákban egyaránt.

Biztonság GaN technológiával A Dudao A140EU töltőben használt modern GaN technológia a biztonság záloga. Ez a technológia jobb hőeloszlást biztosít, ami minimalizálja a túlmelegedés kockázatát, és meghosszabbítja mind a töltő, mind a töltött eszközök élettartamát.

Több eszköz egyidejű töltése A négy port jelenlétének köszönhetően a Dudao A140EU fali töltő lehetővé teszi négy eszköz egyidejű töltését. Ez nemcsak időt, hanem helyet is megtakarít - több töltő helyett egyet használhat, amely minden töltési igényét kielégíti.

Maximális teljesítmény a maximális hatékonyságért A Dudao A140EU töltő 140W teljesítménye kulcsfontosságú a legnagyobb igényű eszközök energia gyors visszaállításában.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett