Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6972470560664 Márka: ONIKUMA

Gaming fejhallgatók ONIKUMA K9 Pink


Cikkszám: K9P RGB USB 7.1 | EAN/Vonalkód: 6972470560664 | Márka: ONIKUMA

Gaming fejhallgatók ONIKUMA K9 Pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

15900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az ONIKUMA K9 USB 7.1 fejhallgatók (rózsaszín).
Szereted a pasztell színeket, a macskákat és szeretsz kitűnni a tömegből? Aranyos szeretnél lenni, amikor hazaérsz az iskolából vagy a munkából, vagy egyszerűen élvezni az aranyos dizájnt? Az ONIKUMA K9 USB 7.1 fejhallgatók nagyszerű választás azok számára, akik értékelik a kiváló hangminőséget és a cuki esztétikát világító elemekkel. A mellékelt macskafülek bármikor fel- és lecsatolhatók, például hogy a fejhallgatók kevesebb helyet foglaljanak egy hátizsákban. A K9 USB 7.1 fejhallgatók 7 fokozatban állítható fejpánttal rendelkeznek, és mindkét fejhallgató 15 fokban dönthető, hogy a legjobban illeszkedjen a viselőjéhez. Speciálisan hangolt, kiváló minőségű 50 mm-es neodímium akusztikus meghajtók biztosítják a kiváló hangminőséget.

Olyan hangzás, ahogy szereted
Az ONIKUMA K9 USB 7.1 fejhallgatók lehetőséget biztosítanak a hang személyre szabására a preferenciáid szerint - minden tónust beállíthatsz úgy, hogy a számodra leginkább megfelelő hangzás jöjjön létre, és még egyszerűbb legyen elmerülni a virtuális világban! A fejhallgatók kábelén elhelyezett vezérlő segítségével be- és kikapcsolhatod a mikrofont, valamint beállíthatod a hangerőt. Fantasztikus hangminőség egy aranyos rózsaszín tokban!

Viselési kényelem
Az ONIKUMA K9 USB 7.1 fejhallgatók testreszabható fejpánttávolságot kínálnak, hogy különböző felhasználók számára megfelelő legyen. Puhaszivacsokkal párnázott, a bal és jobb fejhallgató 15 fokban dönthető, így órákon át tartó használat sem válik kényelmetlenné. Könnyen tisztíthatók, és kellemes tapintású ökobőrből készültek. A fejhallgatók minden korosztály számára szolgálhatnak. Ezenkívül a mellékelt fülbetétek bármikor eltávolíthatók és felhelyezhetők!

Játssz, nézz filmeket és még sok más
Olyan szenzációs eszközt keresel, amely nemcsak a játékidőkre tökéletes, hanem kiváló társ a filmnézéshez, zenehallgatáshoz vagy csevegéshez is? Az ONIKUMA K9 USB 7.1 fejhallgatók neked készültek! USB interfésszel rendelkeznek, amely támogatja az audiót, a mikrofont és a világítási effektusokat, így ezek a fejhallgatók kivételes sokoldalúságot garantálnak, elégedettséget nyújtva a játékrajongóknak, zenekedvelőknek, filmkedvelőknek, valamint azoknak, akik értékelik az online interakciókat a barátokkal és a nagyszerű szórakozást!

A készlet tartalma
- Fejhallgató mikrofonnal
- Használati útmutató
- Macskafülek - 1 pár

Márka
ONIKUMA

Modell
K9

Szín
Rózsaszín

Hangszóró mérete
50mm

Impedancia
32 Ω± 15%

Érzékenység
116 ± 3dB

Frekvencia
20Hz - 20KHz

Mikrofon
6.0x5mm

Mikrofon érzékenység
-56 ± 3dB

Mikrofon impedancia

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett