Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6953460502147 Márka: Darmoshark

Gaming billentyűzet Darmoshark K7 PRO (fehér)


Cikkszám: K7 Pro(EF switch) | EAN/Vonalkód: 6953460502147 | Márka: Darmoshark

Gaming billentyűzet Darmoshark K7 PRO (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

35600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Darmoshark K7 PRO gaming billentyűzet (fehér)
A Darmoshark K7 PRO gaming billentyűzet kifejezetten igényes játékosok számára készült haladó eszköz. Teljesítményt és tartósságot szem előtt tartva tervezték, robusztus méretekkel rendelkezik: 385 × 132 × 43 mm, és körülbelül 1030 g súlyú, ami biztosítja a stabilitást és kényelmet intenzív játék során. A billentyűk élettartama lenyűgöző, 50 millió kattintás, ami garantálja az eszköz megbízhatóságát hosszú évekig.

Üzemmódok és áramellátás
A K7 PRO billentyűzet sokoldalú csatlakozási lehetőségeket kínál, három üzemmódot támogat: vezetékes USB, Bluetooth és 2.4G. Ezzel a rugalmassággal a felhasználók könnyedén beállíthatják a csatlakozási módot igényeiknek megfelelően. Vezetékes módban a billentyűzet DC3.7V feszültségen és maximum 280MA árammal működik, míg Bluetooth/2.4G módban a feszültség DC5V és a maximális áram 300MA, és a töltőáram 600MA. Egy beépített 3000mAh (11.1WH) lítium-polimer akkumulátorral működik, amely hosszas működési időt biztosít folyamatos töltés nélkül.

További funkciók és kompatibilitás
A K7 PRO billentyűzet nem csak szilárd technikai teljesítményével tűnik ki, hanem gazdag extra funkciókészletével is. Multimédiás vezérlőgombokkal és FN billentyű kombinációkkal rendelkezik, amelyek gyors hozzáférést biztosítanak különféle rendszer- és alkalmazási funkciókhoz. Beépített NumLock, CapsLock és módjelzők lehetővé teszik a billentyűzet állapotának azonnali ellenőrzését a monitor képernyőjének váltása nélkül. A billentyűzet kompatibilis mind a Windows, mind a macOS rendszerekkel, egy dedikált rendszerkapcsolóval támogatva.

Energiakezelés és akkumulátor
Ezenfelül a háromcsatornás Bluetooth funkciónak köszönhetően a felhasználók könnyedén válthatnak különböző eszközök között az FN+E/R/T billentyűk használatával, növelve a mobilitást és kényelmet. A billentyűzet automatikusan energiatakarékos módba lép, a billentyűvilágítást egy bizonyos inaktivitási idő után kikapcsolja, és 10 perc elteltével alvó módba lép, hogy meghosszabbítsa az akkumulátor élettartamát. Az akkumulátor akár 40 óra folyamatos használatot biztosít, amikor a billentyűk teljesen meg vannak világítva, és akár 150 órát alkalmankénti használat mellett, amikor a háttérvilágítás ki van kapcsolva.

Gyártó: Darmoshark
Modell: K7 Pro (EF kapcsoló)
Méret: 385 × 132 × 43 mm
Súly: 1030g ±10g
A gombok élettartama: 50 millió kattintás
Gombok száma: 98
Gombtípus: EF kapcsoló

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett