Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472797335 Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T20 (sárga)


Cikkszám: TF-T20-yellow | EAN/Vonalkód: 6975472797335 | Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T20 (sárga)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

12000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS Transformers TF-T20 fülhallgató (sárga)

A TWS Transformers TF-T20 fülhallgatók ideálisak azok számára, akik értékelik a kényelmet és a biztonságot tevékenység közben. A nyitott fül kialakításnak köszönhetően a készülék nem tömíti el a füleket, lehetővé téve a levegő szabad áramlását, csökkentve az elszigeteltség érzését és lehetővé téve a környezeti zajok hallását. Az alkalmazott megoldás lehetővé teszi, hogy kapcsolatban maradjon a környezetével, ami különösen fontos futás vagy kerékpározás közben. A 16,2 mm-es meghajtók kivételes zenei élményt nyújtanak, míg a Bluetooth 5.4 a stabil kapcsolatért felelős. A töltőtokkal az üzemidő eléri a 60 órát.

Élvezetes hangzás
A 16,2 mm-es meghajtókkal a TWS Transformers TF-T20 fülhallgatók kiemelik a basszus mélységét és a lehető legjobb hangzást biztosítanak minden dalban, részletgazdag sztereó hangzást nyújtva. Élvezze a tiszta hangzást, legyen szó zenehallgatásról, játékokról vagy filmnézésről.

Ergonomikus kialakítás
A TF-T20 maximális kényelemre lett tervezve. Az ergonomikus forma és a könnyű kivitel biztosítja a tökéletes illeszkedést különböző típusú fülekhez. A fülhallgatók fülkapcsokat kínálnak, amelyek biztosítják, hogy helyükön maradjanak még intenzív mozgás közben is, így ideális választás a sportkedvelők számára. Emellett IPX5 vízállósággal rendelkeznek, így szabadon használhatók intenzív edzések során. Ön dönti el, hogy mindkét fülhallgatót használja-e egyszerre vagy csak az egyiket.

Környezetérzékelés és szabad kommunikáció
A Transformers fülhallgatókkal élvezheti a zenehallgatás és a környezeti zajok rögzítésének lehetőségét egyidejűleg. Ez azt jelenti, hogy nem kell levenni a fülhallgatókat, hogy hallja, mi történik körülötted, vagy hogy beszéljen a körülötte lévőkkel, így a kommunikáció sokkal könnyebbé és biztonságosabbá válik különféle helyzetekben.

Két üzemmód
Két üzemmód áll rendelkezésre (Zene és Játék), így kiváló minőségű hangzást élvezhet mind zenehallgatáskor, mind játék közben. Az üzemmódok közötti gyors váltási lehetőség biztosítja az optimális hangélményt az aktuális igényeknek megfelelően.

Bluetooth 5.4
A Bluetooth 5.4 technológia 200%-os adatátviteli sebességnövekedést biztosít a korábbi verziókhoz képest, valamint javított kapcsolatstabilitást (50%-kal). Az első párosítást követően a készülék automatikusan csatlakozik a kiválasztott eszközhöz. A mindössze 30 ms késleltetés sima audióátvitelt garantál, ami különösen fontos a játékok során. A fülhallgatók támogatják a HSP, HFP, A2DP és AVRCP protokollokat, és kompatibilisek különféle iOS, Android és Windows alapú eszközökkel.

Gyors töltés és hosszú üzemidő
Egy töltés 5-6 órányi zenelejátszást biztosít. A 300 mAh kapacitású tok négy teljes töltést tesz lehetővé a fülhallgatóknak, ezzel a teljes üzemidőt 60 órára növeli. Az USB-C porton keresztüli töltés mindössze 2 órát vesz igénybe. Ennek eredményeképpen a TF-T20 kiváló választás azok számára, akik aktív életmódot élnek.

Intuitív kezelés
A fülhallgatók érintőpaneljei lehetővé teszik a bejövő hívások kezelését, a zenelejátszó vezérlését, a hangerő beállítását, valamint a hangasszisztensek és üzemmódok aktiválását. Így nem kell mindig a telefonjához nyúlnia.

A csomag tartalma:
- TWS Transformers TF-T20 fülhallgató
- Töltőtok leesés elleni védelemmel
- USB-C töltőkábel
- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T20
Bluetooth verzió: 5.4
Átviteli hatótávolság: akár 10 méter
Protokollok: HSP, HFP, A2DP, AVRCP
Üzemidő: 5-6 óra vagy akár 60 óra a töltőtokkal
Töltési idő: 2 óra
Töltőtok kapacitása: 300 mAh
Vízállóság: IPX5
Szín: sárga

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett