Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975472792156 Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T05 (fekete)


Cikkszám: TF-T05-black | EAN/Vonalkód: 6975472792156 | Márka: Transformers

Fülhallgató TWS Transformers TF-T05 (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a hangminőség új dimenzióit a TWS Transformers TF-T05 fülhallgatókkal. A Bluetooth 5.3 technológia kiváló kapcsolatstabilitást biztosít, és az erős akkumulátor akár 5 órás működési időt tesz lehetővé. Az ergonomikus kialakítás páratlan kényelmet garantál, és az ENC zajszűrő mikrofonok könnyű telefonálást tesznek lehetővé.

Stabil kapcsolat a Bluetooth 5.3-nak köszönhetően
A fülhallgató támogatja a Bluetooth 5.3 technológiát, amely rendkívül stabil kapcsolatot biztosít a készülékeddel akár 10 méteres távolságon belül. Az új chipnek köszönhetően a készülék magas teljesítményt nyújt minimális energiafogyasztás mellett, így hosszabb üzemidőt és kiváló audio/videó szinkronizációt eredményez - ideális filmnézéshez és játékhoz.

Magas minőségű anyagok és viselési kényelem
A TF-T05 rugalmas, bőrbarát anyagból készült, így tökéletesen illeszkedik a fül formájához, biztosítva a kényelmes viselést még hosszabb időn keresztül is. Ezenkívül innovatív "csipeszfül" kialakításuk révén kényelmes használatot tesznek lehetővé anélkül, hogy fáradtságot vagy kellemetlenséget éreznél.

Kiváló beszélgetési minőség
A fülhallgatókat ENC (Környezeti zajszűrés) technológiát támogató mikrofonokkal szerelték fel, amelyek hatékonyan szűrik ki a környezeti zajokat, lehetővé téve a kiváló minőségű beszélgetéseket. Nem számít, hol vagy, a TF-T05 garantálja, hogy hívásaid tisztán és természetesen hangzanak. Hívó feleid probléma nélkül hallanak majd!

Tiszta hang a Pulse DT3.0-val
A Pulse DT3.0 technológiával a fülhallgatók irányított hangátvitelt kínálnak, amely automatikusan alkalmazkodik az igényeidhez. Ez az innovatív funkció éles, magas precizitású hangzást biztosít a teljes zenei, játék vagy filmélményhez. Minden hang lenyűgöző tisztasággal és részletességgel szólal meg, amit mind a zenekedvelők, mind a dinamikus játékok rajongói nagyra értékelnek majd.

Hosszú akkumulátorélettartam
A TF-T05 egy 30 mAh kapacitású újratölthető akkumulátorral rendelkezik, amely körülbelül 5 órányi zenehallgatást tesz lehetővé. Egy 200 mAh kapacitású töltőtok további 2-3 teljes töltést biztosít a fülhallgatóknak. Ezért ideális lesz azok számára, akik megbízható eszközre vágynak hosszú, tevékenységgel teli napokra.

Stílusos design és teljes kompatibilitás
A modern, Transformers logóval ellátott fülhallgatók dizájnja kiemeli azok egyediségét és futurisztikus karakterét. A TF-T05 kompatibilis számos eszközzel - az Android és iOS okostelefonoktól kezdve a Windows laptopokig. Párosításuk nem okoz problémát, és csak egy pillanatot vesz igénybe.

Tartalom:
- Fülhallgató
- Töltőtok
- Töltőkábel
- Használati útmutató

Gyártó: Transformers
Modell: TF-T05
Szín: Fekete
Bluetooth verzió: 5.3
Frekvencia: 2.402-2.485 GHz
Hatótávolság: Akár 10 m
Audio kimeneti feszültség: 126 mV ± 3 dB
Impedancia: Kb. 20Ω
Érzékenység: Kb. 123 dB
Fülhallgató akkumulátorkapacitás: 30 mAh
Tok akkumulátorkapacitás: 200 mAh
Töltőport: USB-C

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett