Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6941213617620 Márka: Soundpeats

Fülhallgató TWS Soundpeats Clear (fehér)


Cikkszám: Clear white | EAN/Vonalkód: 6941213617620 | Márka: Soundpeats

Fülhallgató TWS Soundpeats Clear (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Soundpeats Clear fülhallgató (fehér)

A Soundpeats Clear fülhallgatók nem csak kiváló hangzást biztosítanak, hanem egyedi tervezéssel és páratlan viselési kényelemmel is rendelkeznek. Dinamikus 12 mm-es meghajtóikkal részletes hangzást nyújtanak, amely elrepít kedvenc zenéid világába. A kettős mikrofonok és az ENC technológia lehetővé teszi, hogy szinte bármilyen körülmények között telefonbeszélgetéseket bonyolíts. Üzemidejük egyetlen töltéssel eléri a 7 órát, és egy dedikált alkalmazás garantálja a gyors hozzáférést számos érdekes funkcióhoz.

Még jobb hangminőség
Fedezd fel kedvenc zenéid új részleteit a Soundpeats Clear segítségével! A fülhallgatók 12 milliméteres dinamikus meghajtókkal rendelkeznek, amelyek tökéletesen rögzítik a hang minden részletét - a mély basszustól a kristálytiszta magasakig. Készen állsz egy zenei utazásra?

Tiszta beszélgetések
Akár egy zsúfolt boltban telefonálsz, akár egy zajos irodában részt veszel egy videókonferencián, a Soundpeats Clear minden helyzetben tiszta hangot biztosít. A kettős mikrofonok és az ENC technológia kombinációja megszünteti a környezeti zajok interferenciáját, kizárólag a hangodra összpontosítva. Így biztos lehetsz benne, hogy a beszélgetőpartnered könnyen meg fogja érteni, amit mondasz!

Zenehallgatás akár 40 órán át
Felejtsd el a korlátokat és élvezd a zenét olyan hosszú ideig, ameddig csak akarod! A fülhallgatók akár 7 óra folyamatos használatot biztosítanak egyetlen töltéssel. Szeretnéd még tovább hallgatni kedvenc dalaidat? Használd a készletben található töltőtokot! Ezzel akár 40 órára is meghosszabbíthatod a fülhallgatók működési idejét.

Gyors párosítás az eszközöddel
A fülhallgatók támogatják a Bluetooth 5.3 technológia legújabb verzióját, ami stabil, sima és gyors jelátvitelt garantál. A fülhallgatók párosítása az általad választott eszközzel gyerekjáték lesz. Elég egyszer csatlakoztatni őket a telefonodhoz, és minden alkalommal automatikusan csatlakozni fognak!

Gamerek számára is
A Soundpeats Clear segítségével egy lépéssel közelebb kerülsz a győzelemhez! A játékmódban a fülhallgatók rendkívül alacsony, mindössze 90 ms késleltetést biztosítanak, ami tökéletes szinkronizálást eredményez a hang és videó között. Ezáltal azonnal reagálhatsz minden játékszituációra. Emeld új szintre a játékélményedet a Soundpeats segítségével és domináld ellenfeleidet!

Páratlan kényelem
A fülhallgatók ergonomikus tervezése tökéletesen alkalmazkodik a fül formájához, így órákon át hallgathatod kedvenc dalaidat kényelmetlenség vagy fáradtság nélkül. Ráadásul az átlátszó design érdekes kiegészítővé teszi őket mindennapi megjelenésedhez.

A készlet tartalma

- fülhallgatók
- töltőtok
- 2 pár cserélhető sapka
- USB-C – USB-A kábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó
Soundpeats

Modell
Clear

Szín
Fehér

Meghajtók
12 mm

Bluetooth verzió
5.3

Üzemidő
7 óra, 40 óra (töltőtokkal)

App
Soundpeats

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett