Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408858 Márka: QCY

Fülhallgató TWS QCY HT 10 pro, ANC (kék)


Cikkszám: HT10 Pro blue | EAN/Vonalkód: 6957141408858 | Márka: QCY

Fülhallgató TWS QCY HT 10 pro, ANC (kék)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

TWS QCY HT 10 pro fülhallgató, ANC (kék)

Merülj el a részletgazdag hangzásban a QCY HT10 Pro-val. A QCY vezeték nélküli fülhallgatók kristálytiszta Hi-Res Audio tanúsított hangzást biztosítanak és használják az LDAC kodeket. Emellett hatékonyan csökkentik a környezeti zajokat - zavartalanul telefonálhatsz. A Bluetooth 5.3 támogatásával egyszerre két eszközhöz is csatlakozhatnak. Fedezd fel, mi mindent nyerhetsz még.

Merülj el a zenében
A fülhallgatók HiFi 5 DSP technológiát használnak a tökéletes hangfeldolgozáshoz. Élvezheted a mély basszust is optimális szinten. Emellett az ergonomikus kialakítás pontosan illeszkedik a hallójáratodhoz, garantálva a tökéletes illeszkedést. A pontos EQ beállítás minden hangot gazdag részletességgel élénkít meg.

Még jobb hangzás LDAC kodekkel
Élvezd a hangot a legtisztább formájában. A fülhallgatók támogatják az LDAC kodeket, amely 990 kbps jelátvitelt és akár 96 kHz / 24 bit mintavételi sebességet biztosít. Ennek eredményeként teljes felbontású hangot és pontosan tükrözött hangot élvezhetsz minden egyes hangjegyben.

Kristálytiszta magas hangok
Érezd a különbséget a QCY HT10 Pro-val. A fülhallgatókat többször finomították akusztikai szakértők, így széles magas hangok és magasabb rezonanciafrekvencia jellemzi őket. Emellett a fülhallgató mérete 46%-kal csökkent más modellekhez képest, így végtelen kényelmet élvezhetsz.

Finomított kialakítás a felhasználói kényelemért
A fülhallgatók 50°-os ívelt kialakítással rendelkeznek, ami lehetővé teszi a hosszú távú kényelmes használatot és a stabilitást - nem kell aggódnod amiatt, hogy kiesnek a füledből. Minden egyes fülhallgató körülbelül 4 g súlyú, és az ergonomikus kialakítás nem okoz nyomást, így szinte észre sem veszed, hogy viseled őket.

Tökéletesen kiegyensúlyozott hangzás
A fülhallgatók mesterséges intelligencia alapú zajcsökkentő technológiát használnak. Egy dedikált chip segítségével hatékonyan elnyomják a külső zajokat, és egyénileg állítják be azok szintjét minden egyes fül számára. Ennek eredményeként hatékonyan kiegyensúlyozzák a nyomást a nagyobb kényelem érdekében.

ANC zajcsökkentés
A QCY HT10 Pro összesen 6 mikrofont (3 darab fülhallgatónként) kínál, amelyek pontosan rögzítik a hangodat és hatékonyan blokkolják a környezeti zajokat. Ez lehetővé teszi, hogy telefonhívásokat bonyolíts egy városi dzsungelben, és biztos lehetsz benne, hogy a hívó fél tisztán hall téged. Emellett automatikusan megszüntetik a szélzajt, így sétálhatsz és futhatsz anélkül, hogy a zavarások miatt aggódnál.

Stabil Bluetooth kapcsolat
Felejtsd el a kapcsolat problémákat. A fülhallgatók támogatják az 5.3-as Bluetooth verziót, ami gyors és stabil jelet biztosít 10 méterig. Emellett csupán 80 ms késleltetést kínálnak a jobb audio és video szinkronizáció érdekében - szabadon játszhatod kedvenc játékaidat és nézheted a filmeket. Az is lehetővé teszi a fülhallgatók egyszerre két eszközhöz való párosítását - csatlakoztasd őket a tablethez és okostelefonhoz, majd kényelmesen váltogathatsz köztük, hogy válaszolj egy bejövő hívásra vagy nézd a TV sorozatot.

Hosszú üzemidő
Hagyd, hogy a zene minél hosszabb ideig szóljon. A fülhallgatók nagy teljesítményű akkumulátorokkal rendelkeznek, és egyetlen töltéssel akár 4 órát (ANC bekapcsolva) vagy 5 órát (ANC kikapcsolva) működnek. A töltő tok viszont az üzemidőt 23 órára növeli, ha használod az ANC-t, vagy 28 órára, ha kikapcsolod azt. Hallgasd kedvenc zenéidet és podcastjaidat töltési megszakítás nélkül.

Dedikált alkalmazás
Szeretnéd ellenőrizni, hogy helyesen tetted-e fel a fülhallgatót? A QCY alkalmazással ez lehetséges! Csatlakoztasd az HT10 Pro-t az alkalmazáshoz és kapcsold be az ANC funkciót. Majd helyezd fel a fülhallgatót - az alkalmazásban megjelenik egy üzenet, amely jelzi, hogy helyesen tetted-e fel a fülhallgatót. Ezen kívül beállíthatod a hangot a preferenciáid szerint és megtalálhatod az elveszett fülhallgatókat. Élvezd a QCY nyújtotta kényelmi szolgáltatásokat!

Egyszerű, intuitív kezelés
A fülhallgatók kezelése nem okoz majd problémát. Mindegyik érintőpaddal rendelkezik, amelyeken keresztül számot válthatsz, szüneteltetheted/folytathatod a lejátszást, fogadhatod a bejövő hívásokat vagy bekapcsolhatod az alacsony késleltetési módot. Azonnal indíthatod a hangasszisztenst is anélkül, hogy el kellene érned az okostelefonod.

A csomag tartalma:
- fülhallgatók
- USB-A-ról USB-C-re töltőkábel
- felhasználói kézikönyv

Gyártó: QCY
Modell: HT10 Pro
Párosítási név: QCY AilyBuds Pro+
Bluetooth verzió: 5.3
Kompatibilitás: iOS (13-as verziótól), Android (8.0-ás verziótól)
Bluetooth hatótávolság: 10 m
Üzemidő: Töltőtokkal: kb. 23 óra (ANC bekapcsolva), kb. 28 óra (ANC kikapcsolva); egyetlen töltéssel: kb. 4 óra (ANC bekapcsolva), kb. 5 óra (ANC kikapcsolva)
Audio protokollok: HFP, A2DP, AVRCP
Akkumulátor kapacitása: 350 mAh (tok), 27 mAh (fülhallgató)
Töltőport: USB-C
Vízállóság: IPX5
Méretek: fülhallgató: 19,9 x 18,4 x 33,7 mm; tok: 51 x 51 x 28,2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett