Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408872 Márka: QCY

Fülhallgató TWS QCY HT 10 Pro, ANC (fehér)


Cikkszám: HT10 Pro White | EAN/Vonalkód: 6957141408872 | Márka: QCY

Fülhallgató TWS QCY HT 10 Pro, ANC (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY HT 10 Pro TWS ANC Fülhallgató (Fehér)

Merülj el a részletekben gazdag hangzásvilágban a QCY HT10 Pro segítségével. A QCY vezeték nélküli fülhallgatók tiszta, kristálytiszta hangot nyújtanak, amit Hi-Res Audio hitelesít, és LDAC kodeket alkalmaznak. Ezenkívül hatékonyan csökkentik a környezeti zajokat – telefonhívásokat bonyolíthat anélkül, hogy zavarnák a zavaró hangok. Támogatják a Bluetooth 5.3-at, és egyszerre két eszközhöz is csatlakozhatnak. Fedezze fel, mit nyújthat még ez a fülhallgató.

Éld át a zene élményét
A fülhallgatók HiFi 5 DSP technológiát használnak, ami tökéletes hangfeldolgozást biztosít. Élvezheti a mély basszust az optimális szinten. Ezenkívül az ergonomikus kialakítás pontosan illeszkedik a hallójárathoz, biztosítva a kényelmes viseletet. A pontos EQ-equalizer beállítás élettel tölti meg minden hangot, részletgazdagsággal.

Még jobb hangzás az LDAC kodekkel
Tapasztalja meg a hangzást a legtisztább formájában. A fülhallgatók támogatják az LDAC kodeket, aminek eredményeként a jelátvitel 990 kbps sebességgel és legfeljebb 96 kHz / 24 bit mintavételezési frekvenciával történik. Így élvezheti a teljes felbontású hangot és minden hangjegy pontos visszaadását.

Kristálytiszta magas hangok
Érezze a különbséget a QCY HT10 Pro-val. A fülhallgatókat akusztikai szakértők finomhangolták, ami széles magas hangskálát és nagyobb rezonanciafrekvenciát eredményez. A fülhallgatók mérete 46%-kal kisebb, mint más modelleké, korlátlan kényelmet biztosítva.

Tökéletesített kialakítás a felhasználói kényelem érdekében
A fülhallgatók 50°-os szögben kialakítottak, ami hosszú távú használat közben is kényelmet és stabilitást biztosít – nem kell aggódnia, hogy kiesnek a füléből. Emellett minden fülhallgató körülbelül 4 gramm súlyú, és az ergonomikus kialakítás nem okoz nyomást, így észre sem veszi, hogy viseli őket.

Tökéletesen kiegyensúlyozott hangzás
A fülhallgatók mesterséges intelligenciára alapozott zajcsökkentő technológiát használnak. Egy dedikált chip segítségével hatékonyan elnyomják a külső zajokat, az egyes fülekhez egyedileg igazítva a zajszintet. Ez hatékonyan kiegyensúlyozza a nyomást és nagyobb felhasználói kényelmet biztosít.

ANC zajcsökkentés
A QCY HT10 Pro összesen 6 mikrofonnal (minden fülhallgatóban 3) rendelkezik, amelyek pontosan rögzítik a hangot és hatékonyan blokkolják a háttérzajt. Így telefonálhat a városi dzsungel közepén, és biztos lehet benne, hogy a hívója tisztán hallja majd. Továbbá, a szélzajt automatikusan kiküszöböli, lehetővé téve a zavartalan sétát és futást.

Stabil Bluetooth kapcsolat
Felejtse el a csatlakozási problémákat. A fülhallgatók támogatják az 5.3-as verziójú Bluetooth modult, amely gyors és stabil jelet biztosít akár 10 méteres hatótávolsággal. Ezenkívül csupán 80 ms késleltetést kínálnak a hang és kép jobb szinkronizálásához – szabadon játszhatja kedvenc játékait és nézheti filmjeit. Lehetőség van a fülhallgatók egyszerre két eszközhöz való párosítására is – csatlakoztassa őket tablethez és okostelefonhoz, majd kényelmesen válthat közöttük a bejövő hívások fogadásához vagy sorozatok nézéséhez.

Hosszú akkumulátor-élettartam
Hagyja, hogy a zene a lehető leghosszabb ideig szóljon. A fülhallgatók tartós akkumulátorokkal vannak felszerelve, és egyetlen töltéssel akár 4 órát (ANC engedélyezett) vagy 5 órát (ANC kikapcsolt) működnek. Közben a töltőtok meghosszabbítja a működési időt 23 órára ANC-engondással vagy 28 órára ANC-kikapcsolással. Hallgassa kedvenc dalait és podcastjait megszakítás nélkül az újratöltés nélkül.

Dedikált alkalmazás
Szeretné ellenőrizni, hogy helyesen rakta-e fel a fülhallgatókat? A QCY alkalmazással ez lehetséges! Egyszerűen csatlakoztassa a HT10 Pro-t az alkalmazáshoz, és aktiválja az ANC funkciót. Ezután helyezze fel a fülhallgatókat – az alkalmazásban megjelenik egy üzenet, amely tájékoztatja, hogy helyesen helyezte fel a fülhallgatókat. Innen az alkalmazáson keresztül beállíthatja a hangot az Ön preferenciáihoz, és megtalálhatja az elveszett fülhallgatókat. Élvezze a QCY által kínált kényelmi funkciókat!

Egyszerű, intuitív kezelhetőség
A fülhallgatók kezelése nem lesz probléma. Mindegyikük érintőpanellel rendelkezik, amely lehetővé teszi számok átugrását, a lejátszás szüneteltetését/folytatását, bejövő hívások fogadását vagy az alacsony késleltetésű mód aktiválását. Gyorsan bekapcsolhatja a hangasszisztenst is anélkül, hogy okostelefonjához kellene nyúlnia.

Tartalmazza:

- Fülhallgatók

- USB-A to USB-C töltőkábel

- Felhasználói kézikönyv

Gyártó: QCY

Modell: HT10 Pro

Párosítási név: QCY AilyBuds Pro+

Bluetooth verzió: 5.3

Kompatibilitás: iOS (13-tól), Android (8.0-tól)

Bluetooth hatótávolság: 10 m

Akkumulátor-élettartam: töltőtokkal: kb. 23 óra (ANC bekapcsolva), kb. 28 óra (ANC kikapcsolva), egyetlen töltéssel: kb. 4 óra (ANC bekapcsolva), kb. 5 óra (ANC kikapcsolva)

Hangprotokollok: HFP, A2DP, AVRCP

Akkumulátor kapacitása: 350 mAh (tok), 27 mAh (fülhallgató)

Töltőport: USB-C

Vízállóság: IPX5

Méret: fülhallgató: 19.9 x 18.4 x 33.7 mm; tok: 51 x 51 x 28.2 mm

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett