Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6957141408711 Márka: QCY

Fülhallgató TWS QCY AilyBuds Lite (fekete)


Cikkszám: T29 black | EAN/Vonalkód: 6957141408711 | Márka: QCY

Fülhallgató TWS QCY AilyBuds Lite (fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

11700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

QCY AilyBuds Lite Fülhallgató (Fekete)
Napjaidat dobd fel kedvenc dalaid hangzásával. A vezeték nélküli QCY AilyBuds Lite fülhallgatók 13 milliméteres, titán bevonatú meghajtókkal rendelkeznek, és akár 9 EQ beállítást is kínálnak, így garantálva a legmagasabb hangminőséget a preferenciáidhoz igazodva. A mindössze 68 ms késleltetésnek köszönhetően ezek a fülhallgatók tökéletesek a játékosok számára. A Bluetooth 5.3 biztosítja a megbízható kapcsolatot, az ENC zajcsökkentő technológia pedig megkönnyíti a telefonhívásokat. Egyetlen töltéssel akár 28 óra lejátszást is lehetővé tesznek, az ergonomikus kialakítás és az IPX4 vízállósági besorolás pedig kényelmet és tartósságot biztosít. Emellett az alkalmazáson keresztül hozzáférhetsz praktikus funkciókhoz.

Éld át újra a zenét
A QCY AilyBuds Lite fülhallgatók minden dalt tökéletesen kihoznak. A 13 milliméteres, titán bevonatú meghajtók erőteljes basszust és varázslatos magas hangokat biztosítanak, így a legmagasabb hangminőséget élvezheted. A hangzást a saját preferenciáidhoz igazíthatod az audiós szakértők által létrehozott 9 Equalizer beállítás egyikének kiválasztásával, például Pop, Heavy bass, Rock, Soft és Classic módok közül.

Zökkenőmentes játék
Győzzön a virtuális arénában a QCY AilyBuds Lite fülhallgatókkal, amelyek kivételesen alacsony, mindössze 68 ms késleltetést kínálnak. Mit jelent ez számodra? Tökéletes audiovizuális szinkronizációt - így gyorsan reagálhatsz minden ellenfél mozdulatára és megbolygathatod a játék világát!

Megbízható Bluetooth 5.3 kapcsolat
Nincs többé átviteli probléma a QCY fülhallgatók használatakor. Az AilyBuds Lite modell támogatja a legújabb, 5.3 verziójú Bluetooth-t, amely gyors és stabil kapcsolatokat biztosít akár 10 méteres távolságra is. Könnyedén csatlakoztathatod a készüléket iOS és Android rendszerekhez egyaránt. Élvezd a szabadságot, hallgass zenét, és játssz gond nélkül!

Beszélgetés bárhol
Ne hagyd, hogy bármi is megzavarja a kommunikációt szeretteiddel. Az ENC zajcsökkentő technológia révén a QCY AilyBuds Lite fülhallgatók hatékonyan kiszűrik a környezeti zajokat, biztosítva, hogy a hívófél minden szavadat tisztán hallja, még egy zsúfolt utcán vagy egy forgalmas boltban is.

28 óra zenei ritmusok
Készülj fel akár 28 óra megszakítás nélküli szórakozásra - elegendő idő 420 dal meghallgatására, 6720 videó megtekintésére vagy 14 egész estés film élvezetére. Hogyan érhető el ilyen lenyűgöző lejátszási idő? Egyszerűen használd a mellékelt töltőtokot. Mondj búcsút a korlátozásoknak!

Több az alkalmazással
A dedikált QCY APP segítségével testreszabhatod a fülhallgatód kezelését, beleértve a szüneteltetést, a hívások fogadását, a némítást, az alacsony késleltetésű módra váltást, a hangasszisztensek aktiválását és a hangerő szabályozását. Beállíthatod a képernyőn megjelenő animációkat, és választhatsz az Equalizer beállítások közül is. Innen ellenőrizheted a fülhallgatóid állapotát. Élvezd a kényelmet, ami megillet!

Ergonomikus, tartós kialakítás
A QCY AilyBuds Lite fülhallgatók ergonomikus kialakítása lehetővé teszi, hogy órákon át kényelmesen használd őket kellemetlenség nélkül. Egy fülhallgató súlya nem haladja meg a 3.9 grammot, ami tovább növeli a viselési kényelmet. Az IPX4 vízállósági besorolás révén kedvenc dalaid akadálytalanul élvezheted intenzív edzések vagy esős napok alatt.

A csomag tartalma:

-Fülhallgatók

-Töltőtok

-USB-C töltőkábel

-Használati útmutató

Gyártó: QCY

Modell: AilyBuds Lite

Bluetooth verzió: 5.3

Kompatibilis rendszerek: iOS és Android

Bluetooth hatótáv: Akár 10 méter

Bluetooth profilok: HFP, A2DP, AVRCP

Töltőtok akkumulátor kapacitás: 350 mAh

Fülhallgató akkumulátor kapacitás: 26 mAh

Akkumulátor élettartam: 5 óra (töltőtok nélkül) / 28 óra (töltőtokkal)

Töltő port: USB-C

Vízállóság: IPX4

Tok méretei: 48.8 x 26.7 x 52 mm

Fülhallgató méretei: 20.1 x 17.4 x 34.9 mm

Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett