Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907489606165 Márka: ALLPOWERS

Fotovoltaikus panel Allpowers AP-SP-012-BLA 100W


Cikkszám: AP-SP-012-BLA | EAN/Vonalkód: 5907489606165 | Márka: ALLPOWERS

Fotovoltaikus panel Allpowers AP-SP-012-BLA 100W


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

70700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Allpowers 100W hordozható napelemes töltő AP-SP-012-BLA

Kempingezni vagy lakókocsis kirándulásra készülsz? Vagy más kalandot tervezel, ahol jól jön, ha napenergiát nyerhetsz? Ha igen, az Allpowers összecsukható 100W napelemes töltője biztosan jól fog jönni! Forradalmi iSolar technológiájának köszönhetően optimálisan beállítja a feszültséget és az áramot az eszközeid töltésekor, mely biztosítja a biztonságos használatot. DC kimeneti csatlakozóval és két USB csatlakozóval is fel van szerelve. Emellett rendkívül tartós, összehajtva pedig rendkívül praktikus.

Fejlett iSolar technológia - gyors töltés az eszközeid számára

A termék támogatja az innovatív iSolar technológiát, amely lehetővé teszi a csatlakoztatott eszközök gyors töltését. A beépített szabályozó biztosítja a töltő stabil működését, és automatikusan beállítja a feszültséget és az áramot, hogy az adott készüléket a lehető leggyorsabban feltöltse. Az Allpowers segítségével csak néhány pillanat szükséges ahhoz, hogy a laptopod vagy telefonod újra működjön!

Képes egyszerre akár 2 eszközt is tölteni

A töltő DC kimeneti és dupla USB kimeneti csatlakozóval van ellátva. Az első lehetővé teszi eszközeid akár 5A töltését, míg a második akár 2.4A-t garantál. A termék használatával egyszerre akár 2 eszközt is tölthetsz. Így a töltő ideális szabadtéri használatra, például erdőben vagy kempingezéskor, ahol a tápforrások hozzáférése általában korlátozott.

Összecsukható, hordozható, praktikus

Az eszköz hihetetlenül hatékony és környezetbarát. Továbbá, különleges funkcionalitását szinte bárhol kihasználhatod, ahol elég napfény van. Összecsukva a töltő nem foglal sok helyet, és rendkívül kényelmesen szállítható. Erős, kellemes tapintású fogantyúja megkönnyíti a hordozást. Vidd magaddal bárhová, ahol hordozható áramforrásra van szükséged és zavartalanul nyerd az energiát a nap sugarai által!

2 port típus - univerzális kompatibilitás

Mi különbözteti meg még az Allpowers hordozható napelemes töltőt? Széleskörű kompatibilitás! A DC port, például, kezel laptopokat, 12V autóakkumulátorokat és különféle 18V-ig terjedő eszközöket. Az USB port lehetővé teszi iOS vagy Android okostelefonok, iPad-ek, tabletek és egyéb USB-vel felszerelt eszközök csatlakoztatását. Ez azt jelenti, hogy a töltő ideális sokféle alkalmazási területre.

Biztonságos és tartós

Az Allpowers a felhasználók biztonságáról is gondoskodik. A termék megfelel az FCC, CE és RoHS szabványok követelményeinek, amit a megfelelő tanúsítványok igazolnak. Rövidzárlat és túlfeszültség védelemmel is ellátták. A töltő tökéletesen alkalmazkodik különféle szabadtéri körülményekhez is. Tartós PET műanyagból és kopásálló PVC anyagból készült, mindannak ellenáll, amit az érte menő kaland során tapasztalhat.

A csomag tartalma:
-1x 100W napelemes töltő

-1x DC kábel (DC5525 női csatlakozó DC5521 férfi csatlakozóra)

-5x csatlakozó laptopokhoz

-1x autó akkumulátor töltő csipesz (aligator csipesz)

-1x USB kábel

-4x fém kampó (karabinerek)

-1x használati útmutató

Márka: Allpowers

Modell: AP-SP-012-BLA

Maximális teljesítmény: 100W

Kimeneti interfész: DC5525 és 2x USB

USB port: 5V 2.4A (max) x2

DC port: 18V 5A (max)

Napenergia átalakítási arány: 22-25%

Méretek kihajtva: Körülbelül 94x94x1cm

Méretek összecsukva: Körülbelül 32x19x8cm

Súly: Körülbelül 2.15kg

Kompatibilitás: 12V-ig tölthető akkumulátorok, 18V-ig laptopok, iPhone-ok, iPad-ek, digitális fényképezőgépek, MP3 lejátszók és egyéb digitális eszközök

Szín: Fekete

Anyag: PVC + PET

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett