Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396316814 Márka: Forcell

Forcell Privacy üvegfólia - iPhone XR / 11 fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396316814 | Márka: Forcell

Forcell Privacy üvegfólia - iPhone XR / 11 fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell Privacy egy kiváló minőségű kijelzővédő, amely további adatvédelmet biztosít. Magas átlátszóságú, tartós és karcálló edzett üveg, amely a képernyőt szélétől széléig védi.

Adatvédelem: A Privacy üveg fejlett technológiát használ, amely hatékonyan blokkolja a képernyő oldalról történő megtekintésének lehetőségét, teljes diszkréciót biztosítva a telefon nyilvános helyeken történő használatakor.

Tökéletes illeszkedés: A 0,37 mm vastagságú üveg tökéletesen tapad a képernyőhöz a pontos illeszkedés érdekében. A Privacy az egész kijelző felületét, beleértve az éleket is, lefedi.

Extra tartós: Magas karcállóságának köszönhetően a Privacy hosszan tartó védelmet nyújt a telefon számára. A 9H keménységű üveg hatékonyan védi a képernyőt a sérülésektől.

Könnyű telepítés: Az üveg telepítése gyors és problémamentes. A pontos illeszkedésnek és a speciális ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés légbuborékok kockázata nélkül történik.

Oleofób bevonat: Ez a magas átlátszóságú üveg kettős oleofób bevonattal rendelkezik, amely 90%-kal csökkenti az ujjlenyomatokat, így hosszú távon tiszta marad a képernyő.

Specifikáció:
- Vastagság: 0,37 mm
- Keménység: 9H
- Oleofób bevonat: IGEN
- Magas átlátszóság: IGEN
- Adatvédelem: IGEN

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett