Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396315978 Márka: Forcell

Forcell Matt Glass - iPhone 13 fekete üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396315978 | Márka: Forcell

Forcell Matt Glass - iPhone 13 fekete üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2900 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell Matt edzett üveg egy prémium kijelzővédő, amelyet kifejezetten a játékosok számára terveztek. Matt felületű üveg, amely nemcsak kiváló védelmet nyújt, hanem minimalizálja a tükröződést is, így kényelmes játékot biztosít még erős fényben is.

Ideális játékosok számára
A matt felület hatékonyan csökkenti a tükröződést, így a képernyő minden körülmények között jól olvasható. Ez ideális azoknak a játékosoknak, akiknek maximális láthatóságra és koncentrációra van szükségük.

Az élek is védve vannak
A Matt Glass magas karc- és sérülésállósággal rendelkezik. A 9H keménység és a teljes képernyő lefedettsége (széltől-szélig) tartós védelmet nyújt a kijelző számára.

Könnyű felhelyezés
Rendkívül könnyű felhelyezni. A precíz illeszkedésnek és a speciális ragasztórétegnek köszönhetően a telepítés gyors és egyszerű, légbuborékok kialakulásának kockázata nélkül.

Oleofób bevonat
Ez a nagy átlátszóságú üveg kettős oleofób bevonattal rendelkezik, amely 90%-kal csökkenti az ujjlenyomatokat, így a képernyő tiszta marad még intenzív használat mellett is.

Tökéletes illeszkedés
A 0,37 mm-es vastagságával az üveg tökéletesen illeszkedik a kijelzőhöz a pontos illeszkedés érdekében. A matt üveg az egész kijelző felületét, beleértve az éleket is, lefedi.

Specifikáció:
Vastagság: 0,37 mm
Keménység: 9H
Oleofób bevonat: IGEN
Magas átlátszóság: IGEN

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett