Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396159312 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano üveg Samsung Galaxy A22 4G üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396159312 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano üveg Samsung Galaxy A22 4G üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible hibrid üveg. Antibakteriális Biomaster bevonata hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Rugalmas szerkezete révén az átlagfelhasználó is nagyon könnyen telepítheti.

Rugalmas hibrid szerkezet = még nagyobb tartósság! Eséskor az üveg elnyeli az összes energiát és nem törik el, így védi a kijelzőt és a kezeket egyaránt. Ez az egyedülálló hibrid szerkezetnek köszönhető: az edzett üveg és a PET film kombinációja teszi az üveget egyszerre keménnyé és rugalmassá - akár 180 fokban is hajlítható!

Antibakteriális bevonat véd a mikrobák ellen A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és hosszantartó védelmet nyújt a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüstionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok szaporodását, így hatékony védelmet nyújtanak a legtöbb mikroorganizmussal szemben. Az antibakteriális bevonat igazolását a terméklapról lehet letölteni.

Tökéletes együttműködés a telefonnal A nagy átlátszóság miatt a képminőség nem változik a telepítés után. A vékony szerkezet (csak 0,3 mm!) nem vastagítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak esztétikailag zavaróak, hanem megnehezítik a telefon használatát is.

Az üveg a telefon modelljéhez igazítva Minden üveg egyedi szerkezettel rendelkezik, amely az adott telefonmodellhez igazodik. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, mikrofonhoz vagy gombokhoz, a telefon tervezésétől függően. Az ujjlenyomat-olvasóval rendelkező modellek esetében az üveg zökkenőmentes működést biztosít.

A rugalmas szerkezet miatt könnyű telepítés A Forcell Flexible üveg telepítése rendkívül egyszerű - az átlagfelhasználó is sikeresen elvégezheti. A PET film hozzáadása miatt az üveg könnyen hajlítható és igazítható a képernyő felületéhez. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, amelyben részletesen bemutatjuk az üveg telepítését.

PZH tanúsítvány = egészségre és környezetre biztonságos termék A Forcell Flexible üvegek rendelkeznek a Lengyel Nemzeti Egészségügyi Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet abban, hogy a használni kívánt termék teljesen biztonságos nemcsak az egészségre, hanem a környezetre is. A tanúsítvány elérhető a terméklapról letölthető.

Tulajdonságok: Anyag: 9H keménységű edzett üveg + PET film Képernyő lefedettség: az egész képernyőt lefedi Ragasztó: Az egész felületen Vastagság: 0,30 mm Megjelenés: átlátszó Oleofób bevonat: igen Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A csomag tartalma: - Hibrid üveg - Nedves kendő - Száraz kendő - Porszűrő matricák - Nano bevonatú kendő

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett