Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396266423 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass Samsung Galaxy S24 Ultra üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396266423 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass Samsung Galaxy S24 Ultra üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible hibrid üveg. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Rugalmas kialakítása miatt az átlagfelhasználó számára is nagyon könnyű a telepítése.

Rugalmas hibrid szerkezet = még nagyobb tartósság!

Ejtéskor az üveg elnyeli az összes energiát, így nem törik, védve a kijelzőt és a kezet is. Ez a hibrid szerkezetnek köszönhető: az edzett üveg és a PET fólia kombinációja kemény és rugalmas is egyben – akár 180 fokig is hajlítható!

Antibakteriális bevonat a mikrobák ellen A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és hosszantartó védelmet biztosít a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüstionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok növekedését, ezáltal hatékonyan védenek a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatot igazoló tanúsítvány letölthető a termékkártyáról.

Tökéletes együttműködés a telefonnal

Magas átláthatóságának köszönhetően a képminőség nem változik a telepítés után. Vékony szerkezete (mindössze 0,3 mm!) nem vastagítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak csúnyán néznek ki, hanem a telefon használatát is megnehezítik.

A telefonmodellhez illeszkedő üveg Minden üveg egyéni szerkezettel rendelkezik, amely a kiválasztott telefonmodellhez igazodik. A pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, mikrofonhoz vagy gombokhoz, a telefon kialakításától függően. Az ujjlenyomat-olvasóval rendelkező modellek esetében az üveg tökéletesen működik, biztosítva a zavartalan működést.

Rugalmas szerkezet = könnyű telepítés

A Forcell Flexible üvegek telepítése rendkívül egyszerű – az átlagfelhasználó is könnyedén elvégezheti. A PET fólia adalékanyaga miatt az üveg könnyen hajlítható és igazítható a képernyő felületéhez. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, amely részletesen bemutatja az üveg összeszerelését.

PZH tanúsítvány = biztonságos termék az egészség és a környezet számára A Forcell Flexible üvegek rendelkeznek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a használt termék teljesen biztonságos nemcsak az egészségére, hanem a környezetre is. A tanúsítvány letölthető a termékkártyáról.

Tulajdonságok: Anyag: 9H edzett üveg + PET fólia, Képernyő lefedettség: az egész képernyőt lefedi, Ragasztó: az egész felületen, Vastagság: 0,30 mm, Megjelenés: átlátszó, Oleofób bevonat: igen, Tanúsítványok: Biomaster, PZH.

A szett tartalma:

- hibrid üveg
- nedves kendő
- száraz kendő
- portalanító matricák
- kendő nano bevonatos réteggel

Növelje vállalkozását a Forcell-el! Nézze meg, mit nyerhet, ha az márka hivatalos forgalmazója lesz. Van kérdése? Lépjen kapcsolatba értékesítési képviselőjével, aki tájékoztatást nyújt az ajánlat részleteiről.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett