Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396315572 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass iPhone 16 Plus üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396315572 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass iPhone 16 Plus üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible hibrid üveg. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Rugalmassága miatt az átlagfelhasználó számára is nagyon könnyűvé teszi a telepítés folyamatát.

Rugalmas hibrid szerkezet = még nagyobb tartósság!

Leeséskor az üveg elnyeli az összes energiát, így nem törik el, védve ezzel mind a kijelzőt, mind a kezet. Ez a különleges hibrid struktúra miatt van így: a keményített üveg és a PET fólia kombinációjának köszönhetően az üveg egyszerre kemény és rugalmas - akár 180 fokban is hajlítható!

Antibakteriális bevonat védelem a mikrobák ellen

A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és hosszú távú védelmet biztosít a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüstionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok növekedését, ezáltal hatékony védelmet nyújtanak a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatot igazoló tanúsítványt letöltheti a terméklapról.

Tökéletes együttműködés a telefonnal

A nagy átlátszóság miatt a képminőség telepítés után sem változik. Az vékony szerkezet (mindössze 0,3 mm!) nem vastagítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak esztétikailag nem mutatnak jól, hanem megnehezítik az okostelefon használatát is.

Az üveg a telefonmodellhez igazodik

Minden üveg egyéni szerkezettel rendelkezik, amely az adott telefonmodellhez igazodik. A pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, mikrofónhoz vagy gombokhoz, a telefon kialakításától függően. Az ujjlenyomat-olvasóval rendelkező modellek esetében az üveg tökéletesen működik, biztosítva a zökkenőmentes működést.

Rugalmas szerkezet egyszerű telepítést jelent

A Forcell Flexible üveg telepítése rendkívül egyszerű - az átlagos felhasználó is sikeresen elvégezheti. A PET film keveréke miatt az üveg könnyen hajlítható és a képernyő felületéhez igazítható. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, amely részletesen bemutatja az üveg felszerelését.

PZH tanúsítvány = biztonságos termék az egészség és a környezet számára

A Forcell Flexible üvegek rendelkeznek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy biztos lehet benne, hogy a termék, amit használ, teljesen biztonságos nemcsak az egészségére nézve, hanem a környezet számára is. A tanúsítvány letölthető a terméklapról.

Tulajdonságok:
- Anyag: 9H keményített üveg + PET fólia
- Kijelző lefedettség: az egész kijelzőt lefedi
- Ragasztó: az egész felületen
- Vastagság: 0,30 mm
- Megjelenés: átlátszó
- Oleofób bevonat: igen
- Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A készlet tartalma:
- hibrid üveg
- nedves kendő
- száraz kendő
- portalanító matricák
- kendő Nano bevonat réteggel

Növelje üzletét a Forcell segítségével! Nézze meg, mit nyerhet mint a márka hivatalos forgalmazója. Van kérdése? Vegye fel a kapcsolatot értékesítési képviselőjével, aki részletesen tájékoztatja ajánlatunkról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett