Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396156441 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass iPhone 12 mini üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396156441 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass iPhone 12 mini üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

2200 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible hibrid üveg. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Rugalmas szerkezetének köszönhetően az átlagos felhasználó számára is nagyon egyszerű a telepítési folyamat.

Rugalmas hibrid konstrukció = még nagyobb tartósság! Eséskor az üveg elnyeli az összes energiát, és nem törik össze, így védi a kijelzőt és a kezeidet is. Ez az egyedi hibrid szerkezetnek köszönhető: a temperált üveg és a PET film kombinációja keménnyé és rugalmassá teszi az üveget - akár 180 fokban is meghajlítható! Antibakteriális bevonat védi a mikrobáktól A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és tartós védelmet nyújt a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüstionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok növekedését, és így hatékony védelmet nyújtanak a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatot igazoló tanúsítvány letölthető a terméklapról.

Tökéletes együttműködés a telefonnal A magas átlátszóság miatt a képminőség nem változik a telepítés után. A vékony szerkezet (csak 0,3 mm!) nem vastagítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nem csak kellemetlenül néznek ki, de meg is nehezítik az okostelefonnal való munkát.

Az okostelefonod modelljéhez igazítva Minden üvegnek egyedi szerkezete van, amely a kiválasztott okostelefon modelljéhez illeszkedik. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, mikrofonhoz vagy a gombokhoz, a telefon kialakításától függően. Az ujjlenyomat-olvasóval rendelkező modellek esetében az üveg tökéletesen működik, biztosítva a zökkenőmentes működést.

Rugalmas szerkezet egyszerű telepítést jelent A Forcell Flexible üveg telepítése rendkívül egyszerű - egy átlagos felhasználó is sikeresen elvégezheti. A PET film keveréke miatt az üveg könnyen hajlítható és igazítható a képernyő felületéhez. Javasoljuk, hogy tekintsd meg a videót, amelyben részletesen bemutatjuk az üveg összeszerelését.

PZH tanúsítvány = egészségre és környezetre biztonságos termék A Forcell Flexible üvegek rendelkeznek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával. Ez azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy az általad használt termék teljesen biztonságos nem csak az egészségedre, hanem a környezetre is. A tanúsítvány letölthető a terméklapról.

Tulajdonságok:
Anyag: 9H keménységű temperált üveg + PET film
Képernyő lefedettsége: lefedi az egész képernyőt
Ragasszük: az egész felületen
Vastagság: 0.30 mm
Megjelenés: átlátszó
Oleofób bevonat: igen
Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A csomag tartalma:
- hibrid üveg
- nedves kendő
- száraz kendő
- portalanító matricák
- Nano bevonattal ellátott kendő

Növeld vállalkozásod a Forcell segítségével! Nézd meg, mit nyersz, mint a márka hivatalos forgalmazója. Kérdésed van? Vedd fel a kapcsolatot az értékesítési képviselőddel, aki részletes tájékoztatást ad az ajánlatról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett