Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396156557 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass 5D iPhone XR/11 (6.1) üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396156557 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass 5D iPhone XR/11 (6.1) üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

4800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible 5D üveg, amely teljes mértékben lefedi a képernyőt és a széleket. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Gyors és egyszerű telepítés a mellékelt adapterek segítségével.

Rugalmas hibrid szerkezet = még nagyobb tartósság! Eséskor az üveg elnyeli az összes energiát, és nem törik el, így védi mind a kijelzőt, mind a kezeidet. Ez az egyedi hibrid szerkezetnek köszönhető: az edzett üveg és a PET film kombinációja miatt az üveg egyszerre kemény és rugalmas - akár 180 fokig is hajlítható! Antibakteriális bevonat védi a mikrobák ellen. A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és tartós védelmet nyújt a káros baktériumok és mikrobák ellen. Az antibakteriális bevonat ezüst ionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok növekedését, így hatékonyan védenek a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatot megerősítő tanúsítvány letölthető a termékkártyáról. Teljes védelem: képernyő + élek A Forcell Flexible 5D üveg a képernyő és a szélei védelmére készült. A teljes felületű ragasztással kombinálva az üveg tökéletesen illeszkedik a teljes felületre, így teljesen védi a telefon kijelzőjét.

Tökéletes együttműködés a telefonnal Magas átlátszóságának köszönhetően az képminőség nem változik a telepítés után. A vékony szerkezet (csak 0,3 mm!) nem vastagítja a telefont. Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nem csak nem esztétikusak, de nehezítik is a telefon használatát. A telefonod modelljéhez illeszkedő üveg Minden üveg egyéni szerkezetű, amely az adott telefonmodellhez van igazítva. A pontos kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, a mikrofonhoz vagy a gombokhoz, a telefon kivitelétől függően. Az ujjlenyomat-olvasóval rendelkező modellek esetében az üveg tökéletesen működik, biztosítva a zökkenőmentes működést.

Rugalmas szerkezet + adapterek = könnyű telepítés A Forcell Flexible 5D üveg telepítése rendkívül egyszerű - egy átlagos felhasználó is könnyedén megbirkózik vele. A PET film adalék miatt az üveg könnyen hajlik és a képernyő felületéhez igazítható. A készletben található pozicionáló adapterekkel az üveget könnyedén lehet a telefonhoz igazítani, csak enyhén meg kell nyomni. Javasoljuk, hogy nézd meg a videót, ahol részletesen bemutatjuk az üveg felszerelésének menetét.

PZH tanúsítvány = biztonságos termék az egészség és a környezet számára A Forcell Flexible üvegek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával rendelkeznek. Ez azt jelenti, hogy biztos lehetsz benne, hogy a termék, amit használsz, teljesen biztonságos nem csak az egészségre, de a környezetre is. A tanúsítvány letölthető a termékkártyán.

Tulajdonságok:
Anyag: 9H edzett üveg + PET film
Képernyőfedés: lefedi a teljes képernyőt és a kijelző íveit (edge-to-edge védelem)
Ragasztó: teljes felületen
Vastagság: 0,30 mm
Megjelenés: fekete keret
Oleofób bevonat: igen
Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A készlet tartalma:
- hibrid üveg
- nedves kendő
- száraz kendő
- pormentesítő matricák
- spatula az üveg simításához
- kendő Nano bevonattal
- adapter az üveg könnyű felszereléséhez

Emeld a vállalkozásod a Forcell segítségével! Nézd meg, mit nyerhetsz, ha a márka hivatalos forgalmazója leszel. Ha kérdéseid vannak, lépj kapcsolatba az értékesítési képviselőddel, aki részleteket nyújt az ajánlatról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett