Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396158001 Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass 5D iPhone 7/8/SE 2020 fekete üvegfólia


| EAN/Vonalkód: 5903396158001 | Márka: Forcell

Forcell Flexible Nano Glass 5D iPhone 7/8/SE 2020 fekete üvegfólia


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Törhetetlen Forcell Flexible 5D üvegfólia, amely az egész képernyőt és annak széleit lefedi. Antibakteriális Biomaster bevonattal rendelkezik, amely hatékonyan eltávolítja a mikroorganizmusokat. Gyors és könnyű telepítés a mellékelt adaptereknek köszönhetően.
Rugalmas hibrid konstrukció = még nagyobb tartósság!
Esés esetén az üveg minden energiát elnyel, és nem törik össze, így védi mind a kijelzőt, mind a kezeit. Ez az egyedülálló hibrid struktúra miatt van: az edzett üveg és a PET film kombinációja révén az üveg egyszerre kemény és rugalmas - akár 180 fokban is hajlítható!
Antibakteriális bevonat védelem a mikrobák ellen A Biomaster egy antimikrobiális anyag, amely hatékony és tartós védelmet biztosít a káros baktériumok és mikrobák ellen.
Az antibakteriális bevonat ezüstionokat bocsát ki, amelyek gátolják a baktériumok növekedését, és hatékony védelmet nyújtanak a legtöbb mikroorganizmus ellen. Az antibakteriális bevonatról tanúsítvány letölthető a terméklapról.
Teljes védelem: képernyő + szélek
A Forcell Flexible 5D üvegfóliát úgy tervezték, hogy megvédje a képernyőt és annak széleit. Az egész felületre kiterjedő ragasztófelülettel kombinálva, amely lehetővé teszi, hogy az üvegfólia tökéletesen illeszkedjen az egész felülethez, egy olyan terméket kapunk, amely teljes mértékben védi okostelefonja kijelzőjét.
Tökéletes együttműködés a telefonnal A magas átlátszóságnak köszönhetően az képminőség nem változik a telepítés után. A vékony szerkezet (csak 0,3 mm!) nem vastagítja meg a telefont.
Az oleofób bevonat csökkenti az ujjlenyomatokat, amelyek nemcsak csúnyán néznek ki, hanem megnehezítik az okostelefon használatát is. Üvegfólia, amely a telefon modelljéhez van igazítva
Minden üvegfólia saját szerkezettel rendelkezik, amely az adott okostelefon modelljéhez igazodik. A precíz kivágások könnyű hozzáférést biztosítanak a hangszóróhoz, mikrofonhoz vagy gombokhoz, a telefon kialakításától függően.
Rugalmas konstrukció + adapterek = könnyű telepítés
A Forcell Flexible 5D üvegfólia telepítése rendkívül egyszerű - egy hétköznapi felhasználó is könnyedén elvégezheti. A PET film keveréke miatt az üveg könnyen hajlik és a képernyő felületéhez igazítható. A készletben található pozícionáló adapterek segítségével az üvegfólia magától illeszkedik az okostelefonhoz, csak finoman meg kell nyomni. Javasoljuk, hogy nézze meg a videót, amely részletesen bemutatja az üvegfólia telepítését.
PZH tanúsítvány = biztonságos termék az egészség és a környezet számára
A Forcell rugalmas üvegfóliák rendelkeznek a Lengyel Nemzeti Higiéniai Intézet (PZH) higiéniai tanúsítványával. Ez biztosítja, hogy az általad használt termék teljesen biztonságos nemcsak az egészségre, hanem a környezetre is. A tanúsítvány letölthető a terméklapról.
Tulajdonságok:
Anyag: 9H edzett üveg + PET film
Képernyő lefedettsége: az egész képernyőt és a kijelző görbületét lefedi (széltől szélig védelem)
Ragasztó: Az egész felületen
Vastagság: 0,30 mm
Megjelenés: fekete keret
Oleofób bevonat: igen
Tanúsítványok: Biomaster, PZH

A készlet tartalma:
- hibrid üvegfólia
- nedves kendő
- száraz kendő
- pormentesítő matricák
- simító spatula az üvegfelülethez
- nanorétegű kendő
- adapter az üvegfólia könnyű telepítéséhez

Boost your business with Forcell! See what you gain as an official distributor of the brand. Do you have any questions? Contact your sales representative who will provide you with the details of the offer.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett