Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396261695 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok IPHONE 14 fekete tok


| EAN/Vonalkód: 5903396261695 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok IPHONE 14 fekete tok


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell elegáns RFID Blocker fliptokja RFID (Radio-Frequency Identification) zárral védi a telefonodat és az adataidat. A termék olyan anyagból készült, amely megvédi az adatlopástól, biztosítva a közelségi kártyák, azonosító kártyák vagy más dokumentumok adatainak jogosulatlan leolvasását. Ezen kívül az RFID Blocker fliptok kényelmes kártyatartó részekkel és mágneses zárással is rendelkezik.

Védd meg telefonodat és adataidat
Az RFID blocker védelmet nyújt a kártyaadatok titkos olvasásával szemben. Ezzel egy időben egy erős mágneses csat és további kijelző védelem - egy megmagasított perem a kijelző körül - növeli a telefon biztonságát.

Hely a kártyák és dokumentumok számára
Az RFID Blocker fliptok egy sokoldalú tok, amely pénztárcaként is használható. Belsejében 3 praktikus kártyatartó rész és egy kis zseb található.

Klasszikus matt design
A klasszikus tervezés és a finom minta is figyelmet vonz. A tok eleganciát nyer matt árnyalatával és univerzális fekete színével.

Kiváló minőségű és környezetbarát anyagok
Környezetbarát anyagokból készült, beleértve a TPU és PU-t, ezáltal strapabíró és ellenálló. Oldalt varrott kialakítással is rendelkezik, hogy tovább erősítse a tok masszív készítését.

TV állvány funkció
A hajtás perforációi révén az RFID Blocker fliptok TV állvány pozícióba hajtható, amely kényelmes állvánnyá alakul, így egyszerűvé téve a filmek nézését.

Specifikáció:
Anyag: TPU és PU
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett