Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396261787 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok iPhone 13 Pro Max fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396261787 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT RFID Blocker fliptok iPhone 13 Pro Max fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

5000 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell elegáns RFID Blocker fliptokja RFID (Radio-Frequency Identification) zárral védi telefonját és adatait. A termék olyan anyagból készül, amely védelmet nyújt az adatlopás ellen, és megakadályozza a közelségi kártyák, azonosító kártyák vagy egyéb dokumentumok jogosulatlan adatleolvasását. Ezenkívül az RFID Blocker fliptok kényelmes kártyatartó nyílásokkal és mágneses zárással rendelkezik.

Védelem telefonjának és adatainak: Az RFID blocker védelmet nyújt a kártya adatok titkos leolvasása ellen. Eközben egy erős mágneses zár és a kijelző további védelme – egy megemelt keret a képernyő körül – fokozza a telefon biztonságát.

Hely kártyáknak és dokumentumoknak: Az RFID Blocker fliptok sokoldalú tok, amely pénztárcaként is jól használható. Belsejében 3 praktikus kártyanyílás és egy kis zseb található.

Klasszikus matt dizájn: A klasszikus dizájn és finom minta szintén magára vonja a figyelmet. A tok eleganciát nyer matt árnyalatával és univerzális fekete színével.

Kiváló és környezetbarát anyagok: Környezetbarát anyagokból, többek között TPU és PU anyagokból készült, szilárd és ellenálló. Az oldalain található varrás tovább erősíti a szilárdan megalkotott tokot.

TV állvány funkció: Eközben a hajtás perforációi lehetővé teszik, hogy az RFID Blocker fliptok TV állvány pozícióba hajtható legyen, egy kényelmes állvány, amely megkönnyíti a filmnézést.

Specifikáció:
Anyag: TPU és PU
Szín: Fekete

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett