Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396266874 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage tok MagSafe-kompatibilis IPHONE 15 glow


| EAN/Vonalkód: 5903396266874 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage tok MagSafe-kompatibilis IPHONE 15 glow


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

6400 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az F-Protect Mirage vonzó dizájnjával és robusztus kidolgozásával tűnik ki. Jellegzetes mintáját 4D technológiával hozták létre és egy további átlátszó réteggel fedték, amely tartósságot kölcsönöz neki és véd az elhasználódástól. A tok rugalmas szilikonból készült, és a széleken és a kamera kereténél megemelt élek védik az okostelefont.

Egyedi 4D nyomtatás
Az időtálló, 4D technológiával készült minta az F-Protect Mirage egyik ismertetőjegye. 9 eredeti, figyelemfelkeltő dizájn érhető el. Emellett a minta egy további átlátszó réteggel van lefedve, amely védi a felületet az elhasználódástól.

Tartós és rugalmas
A tok rugalmas szilikonból készült, de a robusztus anyag nem minden. További kijelzővédelem formájában egy megemelt perem található a képernyő és a kamera sziget körül, hogy növelje a telefon biztonságát. Továbbá a tok szélei további megerősítéssel rendelkeznek, és a belső része puha béléssel van bevonva, hogy megvédje készülékét a karcolásoktól.

MagSafe® technológia támogatás
A MagSafe technológiát támogató F-Protect Mirage tok egyszerűsíti a töltési folyamatot. Beépített mágnesek tartják a telefonját a vezeték nélküli töltőn, és a MagSafe-kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.

Specifikáció:
Anyag: TPU és PET
4D nyomtatási technológia: igen
Vezeték nélküli töltés támogatása: igen
MagSafe® támogatás: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett