Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396317811 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage, Military Drop-Tested tok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 16 pink márvány


| EAN/Vonalkód: 5903396317811 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage, Military Drop-Tested tok kompatibilis MagSafe-fel IPHONE 16 pink márvány


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

F-Protect Mirage, Military Drop-Tested kiemelkedik vonzó dizájnjával és masszív kidolgozásával. Jellegzetes mintája 4D technológiával készült, és egy további átlátszó réteggel van bevonva, ami tartóssá és kopásállóvá teszi. A tok rugalmas szilikonból készült, és emelt szélei a széleken és a kamera keret körül védik az okostelefont.

Egyedi 4D tartós minta
A 4D tartós minta egy IMD (In-Mold Decoration) technika, amely lehetővé teszi egy egységes, tartós forma létrehozását, ahol a minta a tok szerves része. Az új minták mostantól akár 30%-kal erősebbek, mint az előző verziók, és jelentősen felülmúlják a piacon elérhető standard megoldásokat.

Katonai szintű védelem
Az F-Protect Mirage, Military Drop-Tested tok rugalmas szilikonból készült, további élvédővel és kijelzővédelemmel. A termék megfelelt a MIL-STD-810H/516.8 szabvány szerinti ejtés teszteken, ami azt jelenti, hogy a telefon a tokban 1,2 méter magasságból 10 zuhanást túlélt károsodás nélkül. Tökéletes választás az aktív életmódot folytatók számára, akik értékelik a stílust és a védelmet.

MagSafe kompatibilitás
A tok támogatja a MagSafe technológiát, és a beépített N52 mágnesek 2100–2300 gauss mágneses fluxuserősséggel garantálják a telefon stabilitását töltés közben. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést a tok eltávolítása nélkül.

Műszaki adatok:
Anyag: TPU és PET
4D nyomtatás: igen
Vezeték nélküli töltés támogatása: igen
MagSafe támogatás: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett