Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396319815 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage, katonai esés tesztelt tok, kompatibilis MagSafe-fel az IPHONE 16 PLUS-hoz fekete márvány


| EAN/Vonalkód: 5903396319815 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage, katonai esés tesztelt tok, kompatibilis MagSafe-fel az IPHONE 16 PLUS-hoz fekete márvány


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az F-Protect Mirage, katonai esés tesztelt tok vonzó dizájnjával és masszív kialakításával tűnik ki. Jellegzetes mintája 4D technológiával készült, és egy további átlátszó réteggel van ellátva, amely tartóssá teszi és véd az elhasználódás ellen. A tok rugalmas szilikonból készült, és a szélein, valamint a kamera kerete körüli megemelt élekkel védi az okostelefont.

Egyedi 4D tartós nyomtatás
A 4D tartós nyomtatás egy IMD (In-Mold Decoration) technika, amely egyenletes, tartós formát biztosít, ahol a minta a tok szerves része. Az új minták most akár 30%-kal erősebbek, mint a korábbi verziók, és tartósságuk jelentősen meghaladja a piacon elérhető standard megoldásokat.

Katonai minőség
Az F-Protect Mirage, katonai esés tesztelt tok rugalmas szilikonból készül, kiegészítő élmegerősítésekkel és kijelzővédelmmel. A termék megfelelt a MIL-STD-810H/ 516.8 eljárásnak, amely alapján a tokban lévő telefon sérülés nélkül túlélte 10 ejtést 1,2 méteres magasságból. Ideális választás azok számára, akik aktív életmódot folytatnak, és értékelik a stílust és a védelmet.

MagSafe kompatibilitás
A tok támogatja a MagSafe technológiát, és a beépített N52 mágnesek 2100–2300 gauss mágneses fluxus erősséggel garantálják a telefon stabilitását töltés közben. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.

Műszaki adatok:
Anyag: TPU és PET
4D nyomtatás: igen
Vezeték nélküli töltés támogatás: igen
MagSafe támogatás: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett