Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396319938 Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage, katonai Dop-tesztelt, MagSafe kompatibilis tok IPHONE 16 ezüst köd


| EAN/Vonalkód: 5903396319938 | Márka: Forcell

FORCELL F-PROTECT Mirage, katonai Dop-tesztelt, MagSafe kompatibilis tok IPHONE 16 ezüst köd


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

7800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

F-Protect Mirage, katonai Dop-tesztelt kiválóan kiemelkedik vonzó dizájnjával és szilárd kivitelezésével. Egyedi mintája 4D technológiával készült, és egy további átlátszó réteggel van bevonva, amely tartóssá teszi és védi a kopások ellen. A tok rugalmas szilikonból készült, és megemelt szélei, valamint a kamera kerete körüli emelések védik az okostelefont.

Egyedi 4D tartós nyomat
A 4D tartós nyomat egy IMD (In-Mold Decoration) technika, amely lehetővé teszi az egységes, tartós formát, ahol a minta a tok szerves része. Az új minták most akár 30%-kal erősebbek, mint a korábbi verziók, így jelentősen nagyobb tartósságot kínálnak, mint a piacon elérhető szabványos megoldások.

Katonai minőség
Az F-Protect Mirage, katonai Dop-tesztelt tok rugalmas szilikonból készült, további szélerősítéssel és kijelzővédelemmel. A termék átment a MIL-STD-810H/516.8 eljárás szerinti ejtésteszteken, ami azt jelenti, hogy a tokban lévő telefon 10 esést élt túl 1,2 méter magasból károsodás nélkül. Tökéletes választás azok számára, akik aktív életmódot folytatnak és fontos számukra a stílus és a védelem.

MagSafe kompatibilitás
A tok támogatja a MagSafe technológiát, és a beépített N52 mágnesek 2100-2300 gauss mágneses fluxussal biztosítják a telefon stabilitását töltés közben. A MagSafe kompatibilitás lehetővé teszi a gyors és hatékony töltést anélkül, hogy a tokot el kellene távolítani.

Műszaki adatok:
Anyag: TPU és PET
4D nyomtatás: igen
Vezeték nélküli töltés támogatás: igen
MagSafe támogatás: igen

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett