Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396225147 Márka: Forcell

FORCELL F-GRIP S70M selfie bot állvánnyal és távirányítóval


| EAN/Vonalkód: 5903396225147 | Márka: Forcell

FORCELL F-GRIP S70M selfie bot állvánnyal és távirányítóval


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Egy professzionális Forcell selfie-bot állvány funkcióval. A 70 cm-es kivételesen hosszú kar lehetővé teszi vonzó fotók és videóanyagok készítését, ami kiváló eszköz az utazók és influencerek számára.

Hosszabb kar - több lehetőség! A selfie bot az átlagos 30 cm-től egészen 70 cm-ig terjedő karral kitűnik a piacon található egyéb termékek közül. Ennek köszönhetően több embert és egy sokkal szélesebb háttérterületet tudsz megörökíteni a képeken, mint a szokásos termékekkel.

Széles körű alkalmazás az állványnak köszönhetően Használj egy stabil állványt távoli fotók készítéséhez, videó tudósítások rögzítéséhez, online műsorokhoz vagy webináriumokon való részvételhez. A hosszú kar lehetővé teszi álló helyzetben is anyagok készítését, ami különösen fontos üzleti beszédek vagy prezentációk rögzítésénél. A selfie bot egy eltávolítható Bluetooth távirányítóval rendelkezik, amely lehetővé teszi a kamera zár távoli kioldását - csak párosítsd a távirányítót a telefonoddal és élvezd a szabad fotózást. A távirányító cserélhető, hosszú élettartamú elemmel működik, így nem kell külön töltésről gondoskodnod.

Az állvány lábai stabilak és könnyen kinyithatók. Alul csúszásgátló gumival vannak befejezve a leesés kockázatának minimalizálása érdekében.

Igazodik az igényeidhez A selfie bot feje teljes 360 fokos forgatási lehetőséggel rendelkezik. A telefonodat függőlegesen és vízszintesen is forgathatod a legjobb szög és perspektíva érdekében. A szorító karok tartománya elég széles ahhoz, hogy szinte bármelyik piacon kapható okostelefont befogadja. A selfie bot kényelmesen használható és könnyen összecsukható. Hátizsákba vagy kézitáskába is tehető és mindenhová magaddal viheted. Kézipoggyászban is szállítható.

Professzionális kiegészítő utazóknak és influencereknek Professzionális alkotó vagy? Az beépített adapternek köszönhetően bővítheted a selfie bot lehetőségeit egy extra kamera (például Go-Pro) hozzáadásával. Így még jobb minőségű fotókat és videókat készíthetsz, amelyekkel további közönséget vonzhatsz csatornáidra. A selfie bot hosszú expozíciós idejű felvételekhez is kiváló - beleértve az éjszakai fotókat is.

Műszaki adatok:
Modell: Forcell F-GRIP S70M
Összecsukott méret: 30,5 cm
Kinyitott méret: 70 cm
Súly: 154 g
Szorító kar tartománya: 56-90 cm
Anyag: ABS+Alumínium
Bluetooth: 5.1
Bluetooth hatótávolság: 10m
Frekvencia: 2402.0-2480.0MHz
Központi frekvencia: 2441.00 MHz
Akkumulátor: CR1632 120mAh/3V

Növeld az üzletedet a Forcell segítségével! Nézd meg, mit nyerhetsz hivatalos márkaforgalmazóként. Kérdésed van? Lépj kapcsolatba értékesítési képviselőddel, aki részletesen tájékoztat az ajánlatról.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett