Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396229275 Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY Mini Power Watch powerbank 1A 2,5W 1200 mAh fekete


| EAN/Vonalkód: 5903396229275 | Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY Mini Power Watch powerbank 1A 2,5W 1200 mAh fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

8100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

F-Energy Mini Power Watch egy kompakt, ultra-könnyű powerbank, amelyet az Apple Watch felhasználók számára terveztek, akik értékelik a funkcionális, praktikus kiegészítőket. A beépített USB-C kábelnek köszönhetően, amely medálként is használható, bármikor tölthetjük a készüléket. Az 1200 mAh kapacitás lehetővé teszi, hogy akár háromszor is feltöltsük a smartwath energiáját.

Az 1200 mAh kapacitású F-Energy Mini Power Watch rendelkezik egy vezeték nélküli töltőmezővel, amely lehetővé teszi, hogy az Apple Watch akár háromszor is feltöltődjön. A beépített USB-C kábel, a standard funkciók mellett, tökéletesen használható medálként is, így a hordozása és tárolása egyszerűbbé válik. Az Mini Power Watch további előnye, hogy a powerbank és az Apple Watch egyidejű töltése is lehetséges az átmenő töltési funkciónak köszönhetően.

A Forcell powerbank tökéletes megoldás azok számára, akik extra energiára van szükségük, de nem szeretnének nehéz és nagy kiegészítőket magukkal hordani. A termék mindössze 48 gramm súlyú és maximális hordozhatóságra tervezték. A könnyű, kompakt kialakítás miatt egyszerűen elfér a zsebben, táskában vagy hátizsákban. Ez egy olyan eszköz, amit akár egy hosszú utazásra is magunkkal vihetünk - a repülőgépen is szállítható.

A powerbank aktuális akkumulátor szintjét egy LED fény jelzi, amely lehetővé teszi az elérhető energia figyelemmel kísérését és a következő töltés megtervezését. Biztonságos - az ötszintű védelmi rendszer minimálisra csökkenti az olyan kockázatokat, mint például a rövidzárlat, a túltöltés, a túlfeszültség vagy a túlmelegedés a készülék töltése közben.

Specifikáció:
Akkumulátor kapacitása: 1200 mAh
Bemenet (USB-C kábel): 5 V/1 A
Vezeték nélküli töltés kimenet: 2.5 W
Méret: 70,5 × 40 × 15,85 mm
Súly: 48 g

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett