Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5903396172021 Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY C339 kábel Type C to Type C PD QC4.0 5A 100W 2 m fehér


| EAN/Vonalkód: 5903396172021 | Márka: Forcell

FORCELL F-ENERGY C339 kábel Type C to Type C PD QC4.0 5A 100W 2 m fehér


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Forcell C339 kábel egy olyan tartozék, amely akár 100 W-os gyors töltőkkel is használható, lehetővé téve a modern okostelefonok, laptopok és egyéb eszközök gyors feltöltését. A beépített e-mark chip biztosítja, hogy a kábel megfelel az USB-IF szabványoknak, így biztonságosan használható. Támogatja a legújabb töltéstechnológiákat, mint például a Quick Charge 4.0 és a SuperVooc, lehetővé téve az eszköz gyors töltését. Az alkalmazott alumínium árnyékolás biztosítja a kábel biztonságos működését, megzavarás nélkül külső tényezők által.

Akár 100 W
A Forcell C339 kábel úgy lett kialakítva, hogy gyors és biztonságos töltési élményt nyújtson azoknak az eszközöknek, amelyek akár 100 W teljesítményt igényelnek. Kompatibilis a legtöbb modern okostelefonnal és laptoppal, magas minőségű kialakítása pedig biztosítja, hogy az eszközöd védve legyen a túltöltés és a rövidzárlat ellen. A kábel célja a töltési idő csökkentése is, hogy gyorsabban visszatérhess az eszköz használatához.

Beépített e-mark chip
Az e-mark chip segít biztosítani, hogy a kábel megfeleljen az USB-IF szabványoknak, így biztonságos a használata. Ezenkívül az e-mark chip segít biztosítani, hogy a kábel képes legyen támogatni az eszköz áramkövetelményeit, így az eszköz megkapja a szükséges áramot.

Gyors töltés OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo okostelefonok számára
A kábel támogatja az OPPO, Samsung, Xiaomi, Huawei, Vivo okostelefonok gyors töltését. Kompatibilis a Quick Charge 4.0 technológiával, és támogatja a gyártók által alkalmazott különféle gyors töltési megoldásokat, mint például az OPPO SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC. Ezáltal az akkumulátor akár 20%-kal gyorsabban tölthető, mint az előző verzió, és mindössze 5 perces töltéssel akár 5 óra használatot biztosít.

Gyors adatátvitel
Az USB 3.2 Gen 2 lehetővé teszi az adatok 10 Gbps sebességgel történő átvitelét. Ez gyakorlatilag azt jelenti, hogy egy 4K-s filmet néhány másodperc alatt át lehet vinni, nagy fájlokat gyorsan és egyszerűen át lehet helyezni, és az eszközöket gyorsabban lehet tölteni, mint valaha. A 10 Gbps adatátviteli sebességgel könnyebb csatlakozni a külső tárolóeszközökhöz is, gyors és hatékony hozzáférést biztosítva nagy mennyiségű adathoz.

Biztonságos
Az alumínium árnyékolás csökkenti az elektromágneses interferenciát (EMI) és a rádiófrekvenciás interferenciát (RFI) külső forrásokból, amelyek zavarhatják a jelet. Ez segít biztosítani, hogy a jel tiszta és interferencia-mentes legyen.

Kényelmes használat
Ez a kábel 2 méter hosszú, így kényelmesen használható autóban és otthon is.

Tulajdonságok:
Áramerősség: 5A
Teljesítmény: 100W
Hossz: 2 m
Csatlakozók: USB-C to USB-C
Támogatott gyors töltési módszerek: Quick Charge 4.0, SUPERVOOC, Huawei Super Fast Charging, Xiaomi Turbo Charge, Vivo FlashCharge, AFC, Power Delivery.

Növeld üzletedet Forcell termékekkel! Lásd, mit nyerhetsz, mint a márka hivatalos forgalmazója. Bármilyen kérdésed van? Lépj kapcsolatba értékesítési képviselőddel, aki részletesebben ismerteti az ajánlatot.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett