Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6976037360421 Márka: AVATTO

Fliptok Kapcsoló ZigBee Avatto LZTS02-EU-W3 3 út Nincs semleges TUYA (fehér)


Cikkszám: LZTS02-EU-W3 | EAN/Vonalkód: 6976037360421 | Márka: AVATTO

Fliptok Kapcsoló ZigBee Avatto LZTS02-EU-W3 3 út Nincs semleges TUYA (fehér)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13800 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Avatto LZTS02-EU-W3 érintőkapcsoló tökéletes választás az okos otthonodhoz. Lehetővé teszi, hogy kényelmesen be- és kikapcsold a fényt, és a TUYA / Smart Life alkalmazással történő kompatibilitása révén távolról is irányíthatod a világítást. A készüléket Amazon Alexa és Google Assistant hangvezérlőkkel is vezérelheted. A kapcsoló vízálló és elegáns, minimalista dizájnnal rendelkezik. A termék 3 gombbal van ellátva, és támogatja a ZigBee 3.0 kommunikációs protokollt - a megfelelő működéshez egy további ZigBee hub (nem tartozék) szükséges.

Távirányítás az alkalmazással
Nem vagy biztos benne, hogy lekapcsoltad-e a lámpát, mielőtt elindultál otthonról? Nem kell többé ezen aggódnod - csak nyúlj a telefonodhoz! A kapcsoló kompatibilis a TUYA / Smart Life alkalmazással, így távolról, okostelefonról is be- és kikapcsolhatod a világítást. Emellett időzítők és munkarendek is létrehozhatók a készülékeid számára. Általában 7:00-kor kelsz fel és 23:00-kor fekszel le? Állítsd be a fényeket, hogy automatikusan kapcsoljanak be és ki ezekben az időpontokban.

Még több lehetőség
Az alkalmazás még további lehetőségeket is kínál. Például csoportosan is vezérelheted a készülékeket. Lehetőség van kapcsolók párosítására más eszközökkel, hogy okos jeleneteket hozz létre. Használj például egy extra mozgásérzékelőt, és állítsd be, hogy a fények automatikusan bekapcsoljanak, amikor belépsz a házba! Készülékeidet megoszthatod más családtagokkal is, hogy ők is vezérelhessék azokat az okostelefonjukról.

Hangvezérlés
Foglalatos kezekkel főzöl, és jól jönne egy kis plusz világítás? Vagy éppen kényelmesen fekszel az ágyban, és le szeretnéd kapcsolni a fényeket? Nem probléma - az Avatto kapcsoló kompatibilis a Google Assistant és Amazon Alexa okos asszisztensekkel. Így hangvezérléssel is irányíthatod! Mostantól elég néhány szó, hogy gyorsan fel- vagy lekapcsold a fényeket.

Fejlett dizájn
A kapcsoló stílusos, minimalista dizájnt hordoz - tökéletesen kiegészíti bármely lakásdekorációt. Egyszerű kialakítása miatt nagyon könnyen tisztítható - elég időnként letörölni a port. Ráadásul nagy tartóssággal rendelkezik, és ellenáll a fakulásnak, karcolásoknak és egyéb sérüléseknek. A kapcsoló vízálló is - nyugodtan telepítheted a fürdőszobába. Az eszköz emellett háttérvilágítással is el van látva, amely bármikor be- és kikapcsolható.

Egyszerű telepítés - kellemes működés
A készülék telepítése nem fog túl sok időt igénybe venni, és nem okoz problémát - semleges vezeték nem szükséges. A kapcsoló emlékszik az állapotára is - ha áramszünet van, automatikusan visszaállítja az utolsó beállításokat, amint a hiba elhárul. Sőt, a termék gombjai nagyon kellemes tapintásúak, és kényelmes működést biztosítanak.

Márka: Avatto
Modell: LZTS02-EU-W3
Szín: Fehér
Gombok száma: 3
Névleges teljesítmény: 3-400 W / csatorna
Névleges áramerősség: 10 A
Bemeneti feszültség: AC 110-240 V, 50/60 Hz
Készenléti teljesítményfelvétel: 0.45 W / 0.1 mA
Wi-Fi sávszélesség: 2.4 GHz
Anyag: ABS
Panel anyaga: Edzett üveg
Méretek: 86 x 86 x 33 mm
Támogatott rendszerek: iOS 8.0, Android 4.0 és újabb
Alkalmazás: TUYA / Smart Life
Kompatibilitás: Amazon Alexa, Google Home, Yandex Alice, SmartThings
ZigBee protokoll: ZigBee 3.0

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett