Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339170318 Márka: Ferrari

Ferrari nice. induction FECHMGLK 15W rácsra fekete/fekete 2023 Collection MagSafe


Cikkszám: FER000610-0 | EAN/Vonalkód: 3666339170318 | Márka: Ferrari

Ferrari nice. induction FECHMGLK 15W rácsra fekete/fekete 2023 Collection MagSafe


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

22100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ferrari 15W-os vezeték nélküli autós töltő a 2023-as Collection MagSafe sorozatból. Ez a vezeték nélküli autós töltő forradalmasítja a telefon gyors tápellátását autós utazások során, így tökéletes választás minden kütyü rajongónak, aki szereti a technológiai újításokat.

Érezd a MagSafe erejét!
A legmodernebb technológia alkalmazása révén ez a termék kompatibilis a MagSafe technológiával - a legújabb iPhone modellek felhasználói biztosan értékelni fogják. A tökéletesen illeszkedő mágneseknek köszönhetően az eszköz szorosan tapad a telefonhoz. A Ferrari töltő erős mágnesek használatával biztosítja a szilárd tartást, amelyek tökéletesen tapadnak a telefonba épített mágneses gyűrűhöz, így biztosítva a biztonságos fogást. Nem kell aggódnod amiatt, hogy a telefon elmozdul vagy leesik utazás közben - biztonságban marad a helyén.

Gyorsan kell feltölteni a telefonodat?
A készlet tartalmaz egy USB-C kábelt is, amely csatlakoztatható egy QC 3.0 autós töltőhöz. Ennek köszönhetően vezeték nélkül töltheted a telefonodat, ami nemcsak kényelmes, de kiküszöböli a kusza kábelek problémáját is. A 15W-os töltési teljesítmény biztosítja a gyors és hatékony töltést.

Érezd a Ferrari sportos jellemét!
Az egyedülálló indukciós töltő minimalista stílusával és elegáns megjelenésével impresszionál. Az eszközt a legnagyobb gondossággal készítették, minden részletet kidolgoztak, így a töltő figyelemfelkeltő és vonzó kiegészítője az autód felszerelésének. Az eszközt egy jellegzetes sárga pajzs logóval díszítették, amely egy ágaskodó fekete lovat ábrázol, ezzel elit megjelenést kölcsönözve neki, és a márka sportos örökségére utalva. A logó egyúttal a termék eredetiségének és legmagasabb minőségének megerősítése is.

Műszaki adatok
- Gyűjtemény: MagSafe 2023 Collection
- Típus: Induktív autós töltő
- Bemeneti feszültség: 5V/2A, 9V/2A, 12V/1.5A
- Kimeneti feszültség: 5W / 7.5W / 10W / 15W
- Töltőport: USB-C
- Anyag: ABS, Alumínium
- Szín: Fekete
- Kompatibilitás: iPhone 12/13/14 sorozat (tok nélkül vagy mágneses védőtokkal) vagy mágneses gyűrűvel ellátott telefonok

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett