Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339201869 Márka: Ferrari

Ferrari Grip Stand Metal Logo tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Cikkszám: FER000615-0 | EAN/Vonalkód: 3666339201869 | Márka: Ferrari

Ferrari Grip Stand Metal Logo tok iPhone 15 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ferrari Grip Stand Metal Logo

A Ferrari Grip Stand Metal Logo kollekció rendkívüli tokjai tökéletes választás azok számára, akik szeretik a kiváló minőségű, szemet gyönyörködtető, luxus és minden részletében tökéletes kiegészítőket, miközben elképesztő funkcionalitást nyújtanak. Ezek a tokok nemcsak presztízst és kifinomult megjelenést biztosítanak, hanem mindenekelőtt a bizonyosságot, hogy iPhone-ja teljes védelmet élvez.

Tartós anyagok és kiváló kidolgozás

A tok gyártásához csak a legjobb minőségű anyagokat használták fel. A tok hátoldala és oldala poliuretánból készült, amelyet finom tapintású ökológiai bőrrel erősítettek meg. A poliuretán tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a bőr a tokot presztízs megjelenéssel ruházza fel, így a telefonnal a tok biztonságosan illeszkedik a kézbe. A rugalmas oldalak tökéletesen körülölelik a telefont és nagyon könnyűvé teszik a tok felhelyezését. A kissé megemelt külső élek védik a telefon kijelzőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megakadályozzák az optika törését vagy karcolódását.

Rendkívüli tok sokoldalú felhasználással

A Grip Stand Metal Logo kollekció különlegességét a sokoldalúan felhasználható szíj adja. Az integrált szíj révén a telefon használata soha nem volt ilyen élvezetes. A csuklópánt lehetővé teszi, hogy a telefon sportolás közben is biztonságosan legyen a kézben, és állvány funkciót kínál, amely megkönnyíti a filmnézést edzés közben vagy a videohívások lebonyolítását.

Egy exkluzív megjelenés, amely még a legigényesebbek ízlését is elvarázsolja

A kollekció egyediségét a szintetikus bőr textúrájú kiváló minőségű anyag adja, amely elegáns és időtálló karaktert kölcsönöz ezeknek a tokoknak. A bőr hosszú ideig kifogástalanul fog kinézni, így a tok sokáig megtartja kifinomult jellegét. Továbbá, minden tokot díszít egy kis fém Ferrari logóval ellátott folt, amely tökéletesen tükrözi a Ferrari csoport sportos és elit karakterét. A fém folt szintén az e híres márka által felelős termékek kiváló minőségének és hitelességének megerősítése.

A terméket a Guess márka licencével gyártották.

Műszaki adatok

Kollekció: Grip Stand Metal Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU/PC/Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7 col

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett