Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339171094 Márka: Ferrari

Ferrari Carbon Metal Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro Max-hoz - fekete


Cikkszám: FER000598-0 | EAN/Vonalkód: 3666339171094 | Márka: Ferrari

Ferrari Carbon Metal Logo MagSafe tok iPhone 15 Pro Max-hoz - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

13100 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Az elegáns, divatos védőtok kollekció kiváló megjelenést, praktikumot és használhatóságot ötvöz. Ha a Carbon Metal Logo kollekcióra esik a választás, a felhasználó egy luxus kiegészítőt kap, amely exkluzív megjelenésével, kompromisszumok nélküli minőségével és sportos karakterével biztosan vonzza a figyelmet. A kis fém Ferrari logó az eredetiség és a legmagasabb minőség garanciája, és szinte minden tekintetben tökéletes termékké teszi.

Elegancia és sikk
A Carbon Metal Logo tok két különböző textúrájának kombinációjával tűnik ki, amely egyedi karaktert és eredeti megjelenést kölcsönöz neki. A tok felső rétegét rendkívül finom öko-bőr borítja, amely a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja, míg a felső réteg alsó részét szénszálas minta díszíti, amely a luxus olasz autóipari konszern sportos karakterére utal. A legmagasabb minőségű bőr használata hosszú időn át hibátlan megjelenést garantál.

Magas minőségű anyagok és tökéletes védelem
A Carbon Metal Logo kollekció minden egyes tokját nagy odafigyeléssel készítik. Mindegyik hátlap polikarbonátból (PC) készül, amely tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) készülnek, amely tökéletesen védi a telefont az ütések ellen, és egyben biztosítja a tok könnyű illeszkedését a telefonhoz. A kissé megemelt külső élek védenek a telefon képernyőjének sérüléseitől, míg a kamera lencséje körüli megemelt külső élek megakadályozzák az optika törését vagy karcolódását.

Kényelmes telefon töltés
A kollekciót egy MagSafe mágneses gyűrűvel gazdagították, amely kompatibilis a MagSafe vezeték nélküli töltőkkel, biztosítva a gyors és egyszerű töltést. Innentől kezdve felejtsd el a tok eltávolítását a telefon töltéséhez - a kollekció lehetővé teszi a telefon akkumulátorának kényelmes töltését anélkül, hogy aggódnod kellene a kamera véletlen sérülése miatt.

Ferrari márkanév alatt gyártott termék.

Műszaki adatok:
Kollekció: Carbon Metal Logo
Típus: Keménytok
Anyag: TPU / PC / Öko-bőr
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro Max 6.7"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett