Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 3666339181161 Márka: Ferrari

Ferrari Bőr Varrt Vonalak tok iPhone 15 Pro - piros


Cikkszám: FER000623-0 | EAN/Vonalkód: 3666339181161 | Márka: Ferrari

Ferrari Bőr Varrt Vonalak tok iPhone 15 Pro - piros


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

14500 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Ferrari Steppelt Fém Logó

A steppelt fém logó egyedi gyűjteménye tökéletes választás azok számára, akik kiváló minőségű, figyelemfelkeltő és luxus kiegészítőket keresnek, melyek minden részletükben tökéletesek. Ez a tok sorozat dinamikus megjelenésével és sportos karakterével, divatos varrásaival, valamint középen elhelyezkedő fém Ferrari logójával lenyűgöz, ami a termék eredetiségének és legmagasabb minőségének megerősítése is. A Steppelt Fém Logó tok rendkívül finom marhabőrrel van megkülönböztetve, ami a legmagasabb szintű kényelmet biztosítja a használat során.

A bőrfelület dinamikus varrásokkal lett vonzóbbá téve, így a tok az elit olasz autóipari konszern sportörökségét tükrözi. A legmagasabb minőségű bőr használata hosszú távon hibátlan megjelenést garantál. A Steppelt Fém Logó kollekció minden borítása nagy odafigyeléssel készült a részletekre. Minden tok hátsó része polikarbonátból (PC) készült, ami tartósságot és karcállóságot biztosít, míg a tok oldalai rugalmas poliuretánból (PU) vannak, ami tökéletes védelmet nyújt a telefonnak az ütések ellen, és egyben könnyű illeszkedést biztosít a telefonhoz.

Kissé megemelt külső élek védik a telefon képernyőjét a sérülésektől, míg a kamera lencséje körüli megemelt élek megóvják az optikát a töréstől vagy karcolástól. A stílusos védőtokot arra tervezték, hogy védelmet nyújtson a készüléknek és divatos megjelenést biztosítson számára. A kollekció tokjainak köszönhetően az iPhone még egyedibbé válik, és prémium megjelenést kap. A termék a Ferrari márka licencével készült.

Műszaki adatok
Kollekció: Steppelt Fém Logó
Típus: Kemény tok
Anyag: TPU / PC / Természetes bőr
Szín: Piros
Kompatibilitás: iPhone 15 Pro 6.1"

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett