Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6975515770394 Márka: Superfire

Fejlámpa Superfire HL23-S, 350lm, USB-C


Cikkszám: HL23-S | EAN/Vonalkód: 6975515770394 | Márka: Superfire

Fejlámpa Superfire HL23-S, 350lm, USB-C


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

10600 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

A Superfire HL23-S fejlámpa zseblámpa a legmegfelelőbb választás a legkeményebb megvilágítási körülmények között dolgozóknak. Azért tervezték, hogy maximális kényelmet és funkcionalitást biztosítson, a HL23-S széles választékban kínál világítási módokat és innovatív funkciókat, amelyek megkönnyítik a használatát. Ideális választás azok számára, akik megbízható fényforrásra van szükségük szabadtéri tevékenységekhez, nehéz körülmények közötti munkához vagy mindennapi használatra.

Több világítási mód minden helyzetre
A Superfire HL23-S akár 9 világítási móddal van felszerelve, hogy illeszkedjenek a különböző szcenáriókhoz és felhasználói igényekhez. Rendelkezésre áll: Erős, Közepes, Alacsony, SOS, segédfény, fő- és segédfény, piros fény és piros villogó fény. Az ilyen széles választékú módokkal a HL23-S tökéletes mind hosszú túrákhoz, mind vészhelyzetekhez.

Állítható megvilágítási szög és széles hatótávolság
A HL23-S zseblámpa állítható megvilágítási szöget kínál akár 45°-ig, lehetővé téve a fény irányának finomhangolását az Ön igényei szerint. A megvilágítás hatótávolsága 120 méter, így a zseblámpa ideális nagy területek, például hegyi ösvények vagy építkezések megvilágítására. A zseblámpa fejének állítható szöge kényelmesen szabályozhatóvá teszi a fénycsóvát, amely jelentősen javítja a használat kényelmét, különösen nehéz terepen.

Kompakt és könnyű kialakítás
A Superfire HL23-S könnyű kialakításával tűnik ki, mindössze 70 grammot nyom, így rendkívül kényelmes hosszú időn keresztüli hordásra. Kompakt mérete (62 x 40 x 38 mm) megkönnyíti a tárolást és szállítást. Ezért a zseblámpa ideális társ hosszú utak során.

Innovatív mozgásérzékelő
A HL23-S egy korszerű mozgásérzékelővel van felszerelve, amely lehetővé teszi a zseblámpa bekapcsolását és kikapcsolását egy egyszerű kézmozdulattal a készülék 10 cm-es körzetében. Ezen kívül az érzékelő lehetővé teszi a piros fény és piros villogó módok közötti gyors váltást, éjszakai használatkor biztonságosabbá téve azt.

Tartósság
A HL23-S különböző időjárási körülmények mellett is jól teljesít. Vízálló, porálló, ütésálló és hóvédett, ami megbízható eszközzé teszi minden körülmények között. A zseblámpa akár 1 méter magasból való esést is kibír, ami tovább erősíti tartósságát és mechanikai sérülésekkel szembeni ellenállását. Ezen tulajdonságok miatt ideális választás azoknak, akik gyakran dolgoznak kemény és igényes körülmények között.

Kényelmes használat
A HL23-S zseblámpát a felhasználói kényelem szem előtt tartásával tervezték. Rugalmas, állítható pánttal rendelkezik, amely kényelmes viseletet biztosít hosszú időn át. Robusztus kialakítása, könnyű használata és sokoldalúsága teszi a HL23-S-t nélkülözhetetlen felszereléssé minden szabadtéri rajongó számára.

Tartozékok:
- Fejlámpa
- USB-A–USB-C töltőkábelt
- Tároló tok
- Használati útmutató

Gyártó: Superfire
Modell: HL23-S
Szín: fekete
Méretek: 62 x 40 x 38 mm
Hatótávolság: 120 m
Áramellátás: x2 14500, 2000 mAh
Anyag: ABS
Súly: 70 g
Teljesítmény: 5 W
Vízállóság: IP44
Töltőport: USB-C
Fényerősség: 350 lm
Működési idő: 7 h
Üzemmódok: Erős/Közepes/Alacsony/SOS/Villogó/segédfény/főlámpa és segédfény/piros fény/piros villogó fény

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett