Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363764 Márka: Hurtel

Fashion Magsafe iPhone 16 Pro tok - lila


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Pro Purple | EAN/Vonalkód: 5907769363764 | Márka: Hurtel

Fashion Magsafe iPhone 16 Pro tok - lila


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion Magsafe iPhone 16 Pro tok - lila. Fedezd fel a védelem és funkcionalitás új dimenzióját a Fashion Magsafe tokkal. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted a készüléked anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a mindennapi telefonhasználatot. A tartós anyag megvédi telefonodat a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, a megemelt élek pedig további védelmet biztosítanak a képernyő és a kamerarendszer számára. A matt felület eleganciát és modernitást kölcsönöz a készüléknek.

Specifikáció:
- Sorozat: Fashion Magsafe tok
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: Lila

A Fashion Magsafe tok legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrűnek köszönhetően lehetővé teszi a telefon vezeték nélküli töltését anélkül, hogy el kellene távolítani a tokot.
- Megvédi a telefonodat a karcolásoktól és sérülésektől. Kiváló minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet biztosít a képernyő és a lencse számára. A tok megemelt élei hatékonyan védik a telefon legérzékenyebb részeit.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust ad a telefonodnak. A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Fashion Magsafe toknak köszönhetően a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Többé nem kell eltávolítanod a tokot ahhoz, hogy használhasd a vezeték nélküli töltőt. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben lehetővé teszi a mágneses kiegészítők, például tartók, power bankok vagy pénztárcák használatát.

Védelem a legmagasabb szinten
A Fashion Magsafe tok megbízható védelmet nyújt telefonodnak a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és egyéb sérülésektől. Tartós anyagból készült, ami hatékonyan védi mind a készülék hátlapját, mind a keretét. Ennek köszönhetően telefonod hosszú idő után is újnak fog kinézni.

Biztonságos képernyő és lencse
A tok megemelt élei további előnyt kínálnak, amelyek extra védelmet nyújtanak telefonodnak. Ennek köszönhetően a képernyő és a kamerarendszer hatékonyan védve van a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefont lefelé helyezik.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A Fashion Magsafe tokot úgy tervezték, hogy maximális használati kényelmet nyújtson. A portok, gombok és a kamera precíz kivágásai nemcsak kényelmessé, hanem problémamentessé is teszik a telefon használatát. Nem kell eltávolítani a tokot a fejhallgató vagy töltő csatlakoztatásához - minden kéznél van.

Elegáns dizájn
Nemcsak a védelem, hanem a stílus is fontos. A matt felületű Fashion Magsafe tok modern és elegáns külsőt kölcsönöz a telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett