Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363672 Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - világoskék


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363672 | Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - világoskék

Fedezd fel telefonod védelmének és funkcionalitásának új dimenzióját a Fashion Case MagSafe tokkal. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted készüléked anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot, ami a mindennapi telefonhasználatot még kényelmesebbé teszi. A tartós anyag megvédi telefonodat a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, míg a kiemelt élek további védelmet nyújtanak a kijelző és a kamera lencséje számára. A matt felület eleganciát és modernitást kölcsönöz.

Műszaki adatok:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: világoskék

A Fashion Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrűnek köszönhetően a telefontokot nem kell eltávolítani az induktív töltéshez.
- Védi okostelefonodat a karcolásoktól és sérülésektől. Kiváló minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a kijelzőnek és a lencsének. A tok kiemelt élei hatékonyan védenek a telefon legérzékenyebb részeit.
- Egyszerű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A pontos kivágások lehetővé teszik az összes port, gomb és kamera kényelmes használatát.
- Elegendeganciát és stílust kölcsönöz a telefonodnak. A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Fashion Case MagSafe segítségével a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Többé nem kell eltávolítanod a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben lehetővé teszi mágneses kiegészítők, például tartók, powerbankok vagy pénztárcák használatát.

Védelem a legmagasabb szinten
A Fashion Case MagSafe tok megbízható védelmet nyújt a telefonod számára karcolások, ujjlenyomatok és egyéb sérülések ellen. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi mind a készülék hátulját, mind a keretét. Ennek köszönhetően a telefonod még hosszú használat után is újszerűnek fog tűnni.

Biztonságos kijelző és lencse
A tok kiemelt élei további előnyt jelentenek, amelyek extra védelmet nyújtanak a telefonodnak. Ezeknek köszönhetően a kijelző és a kamera lencséje hatékonyan védve van a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefonod kijelzővel lefelé helyezed.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A Fashion Case MagSafe teljes kényelmet biztosít a használat során. A pontos kivágások a portok, gombok és a kamera számára lehetővé teszik a telefon kényelmes és problémamentes használatát. Nem kell eltávolítanod a tokot, hogy csatlakoztass fülhallgatót vagy töltőt - minden könnyen elérhető.

Elegáns design
Nem csak a védelem, hanem a stílus is fontos. A matt felületű Fashion Case MagSafe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett