Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363634 Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - fekete


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Pro Max Black | EAN/Vonalkód: 5907769363634 | Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe tok iPhone 16 Pro Max - fekete


Webáruház raktár

Kiszállítás 1-2 munkanapon belül GLS futárral
Készleten

2700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezd fel a telefonod védelmének és funkcionalitásának új dimenzióját a Fashion Case MagSafe tokkal. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted az eszközöd anélkül, hogy el kellene távolítanod a tokot, ami még kényelmesebbé teszi a mindennapi használatot. A tartós anyag védi telefonodat a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, míg a kiemelt élek további védelmet nyújtanak a kijelzőnek és a kamerának. A matt felület eleganciát és modern stílust kölcsönöz.

Specifikációk:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro Max
- Anyag: TPU
- További jellemzők: MagSafe technológiával kompatibilis
- Szín: fekete

A Fashion Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli a vezeték nélküli töltés kényelmét: A MagSafe gyűrűnek köszönhetően anélkül töltheted a telefonodat induktív módon, hogy le kellene venned a tokot.
- Védi az okostelefonodat a karcolásoktól és sérülésektől: Kiváló minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a kijelzőnek és a lencsének: A tok kiemelt élei hatékonyan védik a telefon legérzékenyebb részeit.
- Egyszerű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz: A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és a kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust ad a telefonodnak: A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Vezeték nélküli töltés problémamentesen: A Fashion Case MagSafe-nek köszönhetően a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Többé nem kell eltávolítanod a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia lehetővé teszi a gyors és kényelmes töltést, miközben öntapadós kiegészítők, például tartók, power bankok vagy pénztárcák használatát is lehetővé teszi.

Védelem a legmagasabb szinten: A Fashion Case MagSafe tok megbízható védelmet nyújt a telefonodnak a karcolások, ujjlenyomatok és más sérülések ellen. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi az eszköz hátulját és keretét. Ennek köszönhetően a telefonod hosszú idő után is megőrzi újszerű állapotát.

Biztonságos kijelző és lencse: A tok kiemelt élei további előnyt jelentenek, amely extra védelmet nyújt a telefonodnak. Ezek révén a kijelző és a kamera lencséje hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont lefelé fordítva helyezed le.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz: A Fashion Case MagSafe tokot a kényelmes használat jegyében tervezték. A portok, gombok és a kamera pontos kivágásai nem csak kényelmes, hanem problémamentes használatot biztosítanak. Nem kell eltávolítanod a tokot, hogy csatlakoztasd a fülhallgatót vagy a töltőt - minden könnyen elérhető.

Elegáns dizájn: Nem csak a védelem, hanem a stílus is fontos. A matt kivitelű Fashion Case MagSafe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett