Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363702 Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - pink


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Pro Pink | EAN/Vonalkód: 5907769363702 | Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - pink


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion Case MagSafe iPhone 16 Pro tok - pink

Fedezzen fel egy új dimenziót telefonja védelmében és funkcionalitásában a Fashion Case MagSafe tok segítségével. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheti készülékét anélkül, hogy levenné a tokot, így a mindennapi használat még kényelmesebb. A tartós anyag megvédi telefonját a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és egyéb sérülésektől, a megemelt élek pedig további védelmet nyújtanak a kijelzőnek és a kamerának. A matt felület eleganciát és modern megjelenést kölcsönöz.

Specifikáció:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Pro
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: rózsaszín

A Fashion Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrű segítségével a tok levétele nélkül töltheti telefonját induktív módon.
- Megvédi okostelefonját a karcolásoktól és sérülésektől. Magas minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a kijelzőnek és a lencsének. A tok megemelt élei hatékonyan védik a telefon legérzékenyebb részeit.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust kölcsönöz telefonjának. A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Fashion Case MagSafe segítségével a telefon töltése még egyszerűbbé válik. Nem kell többé levennie a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben a mágneses kiegészítők, mint például a tartók, a powerbank-ok vagy a pénztárcák használatát is lehetővé teszi.

Védelem a legmagasabb szinten
A Fashion Case MagSafe tok megbízható védelmet nyújt telefonjának a karcolásokkal, ujjlenyomatokkal és más sérülésekkel szemben. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi a készülék hátlapját és keretét. Ennek köszönhetően telefonja még hosszan tartó használat után is újszerű állapotban marad.

Biztonságos kijelző és lencse
A tok megemelt élei további előnyt jelentenek, mivel plusz védelmet nyújtanak telefonjának. Segítségükkel a kijelző és a kamera lencséje is hatékonyan védett a karcolásoktól és sérülésektől, még akkor is, ha a telefon kijelzővel lefelé van letéve.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A Fashion Case MagSafe teljes mértékben kényelmes használhatóságot nyújt. A portok, gombok és a kamera precíz kivágásai biztosítják, hogy a telefon kezelése nemcsak kényelmes, hanem problémamentes is legyen. Nem kell levennie a tokot a fülhallgató vagy a töltő csatlakoztatásához - minden könnyen elérhető.

Elegáns dizájn
Nem csak a védelem, hanem a stílus is fontos. A matt felületű Fashion Case MagSafe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz telefonjának.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett