Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907769363658 Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe iPhone 16 Plus tok - világoskék


Cikkszám: Fashion Case MagSafe for iPhone 16 Plus Blue | EAN/Vonalkód: 5907769363658 | Márka: Hurtel

Fashion Case MagSafe iPhone 16 Plus tok - világoskék


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

3700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fashion Case MagSafe iPhone 16 Plus tok - világoskék
Fedezd fel a telefonod védelmének és funkcionalitásának új dimenzióját a Fashion Case MagSafe használatával. A MagSafe technológia támogatásának köszönhetően vezeték nélkül töltheted az eszközödet anélkül, hogy eltávolítanád a tokot, így a telefon mindennapos használata még kényelmesebbé válik. A tartós anyag megvédi a telefonodat a karcolásoktól, ujjlenyomatoktól és sérülésektől, a megemelt szélek pedig további védelmet nyújtanak a képernyő és a kamera lencséje számára. A matt felület eleganciát és modernitást kölcsönöz.
Műszaki adatok:
- Sorozat: Fashion Case MagSafe
- Kompatibilitás: iPhone 16 Plus
- Anyag: TPU
- További jellemzők: kompatibilitás a MagSafe technológiával
- Szín: világoskék

A Fashion Case MagSafe legfontosabb előnyei:
- Növeli az induktív töltés kényelmét. A MagSafe gyűrűnek köszönhetően anélkül töltheted a telefonodat induktívan, hogy eltávolítanád a tokot.
- Megvédi az okostelefonodat a karcolásoktól és sérülésektől. Kiváló minőségű, karcálló anyagból készült.
- További védelmet nyújt a képernyőnek és a lencsének. A tok megemelt szélei hatékonyan védik az okostelefon legérzékenyebb részeit.
- Könnyű hozzáférést biztosít a telefon funkcióihoz. A tok precíz kivágásai lehetővé teszik az összes port, gomb és a kamera kényelmes használatát.
- Eleganciát és stílust ad a telefonodnak. A matt felület mindig egyedi megjelenést biztosít.

Vezeték nélküli töltés problémák nélkül
A Fashion Case MagSafe-nek köszönhetően még könnyebbé válik a telefonod töltése. Nem kell eltávolítanod a tokot a vezeték nélküli töltő használatához. A MagSafe technológia gyors és kényelmes töltést tesz lehetővé, miközben lehetővé teszi mágneses kiegészítők, mint tartók, power bankok vagy pénztárcák használatát.

Védelem a legmagasabb szinten
A Fashion Case MagSafe tok megbízható védelmet nyújt a telefonodnak a karcolások, ujjlenyomatok és egyéb sérülések ellen. Tartós anyagból készült, amely hatékonyan védi mind a készülék hátulját, mind a keretét. Ennek köszönhetően a telefonod még hosszú használat után is újnak tűnik.

Biztonságos képernyő és lencse
A tok megemelt szélei további előnyt jelentenek, amelyek további védelmet nyújtanak a telefonod számára. Ezeknek köszönhetően a képernyő és a kamera lencséje hatékonyan védett a karcolások és sérülések ellen, még akkor is, ha a telefont lefelé helyezik.

Teljes hozzáférés a funkciókhoz
A Fashion Case MagSafe kialakítása teljes kényelmet biztosít a használatban. A portok, gombok és a kamera precíz kivágásai biztosítják, hogy a telefon használata nemcsak kényelmes, hanem problémamentes is legyen. Nem kell eltávolítanod a tokot, hogy csatlakoztass fülhallgatót vagy töltőt - minden elérhető a kezed ügyében.

Elegáns dizájn
Nem csak a védelem, hanem a stílus is fontos. A matt felületű Fashion Case MagSafe modern és elegáns megjelenést kölcsönöz a telefonodnak.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett