Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 5907511730288 Márka: Bewood

Fa tok iPhone 12/12 Pro Bewood Imbuia Hegyek


Cikkszám: BWD06625-0 | EAN/Vonalkód: 5907511730288 | Márka: Bewood

Fa tok iPhone 12/12 Pro Bewood Imbuia Hegyek


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

17700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fa tok iPhone 12/12 Pro Bewood | Hegyek A Bewood tok iPhone 12/12 Pro hegyi témájával tökéletes megoldás kaland, természet és hegymászás szerelmeseinek. Magas minőségű fából készült, amely a hegyvidéki táj szépségére utal, ez nemcsak esztétikus védelem a telefonodnak, hanem életstílusod és szenvedélyed kifejezése is. Az iPhone 12/12 Pro számára precízen illeszkedő tok teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. A tok masszív kialakítása tartósságot és hosszú távú használatot garantál, miközben nem korlátozza a telefon összes portjához és funkciójához való hozzáférést. A hegymintás Bewood tok tehát nemcsak praktikus kiegészítő, hanem a természettel való kapcsolat és az új csúcsok felfedezése iránti szenvedély kifejezése is.

Specifikációk:
- Márka: Bewood
- Kompatibilitás: iPhone 12/12 Pro
- Anyag: Fa + Gyanta; Alap: Szilikon
- Szín: Barna

A Bewood iPhone 12/12 Pro tok legfontosabb előnyei:
- Stílusosan védi a telefonodat.
- Támogatja a MagSafe és a Qi vezeték nélküli töltést.
- Teljes kényelmet nyújt a használat során. A Bewood tok nem zavarja az érintésmentes fizetéseket, és lehetővé teszi az elülső védőüveg használatát is.
- Maximális védelmet nyújt a telefonodnak. A rugalmas TPU szilikon négy oldalon körbeöleli a készüléket, miközben könnyű és vékony.
- Könnyű hozzáférést biztosít a töltőporthoz, a gombokhoz és az aljzatokhoz. A tok pontosan illeszkedik a telefon formájához, és a gombok nyomásérzékenyen gravírozottak.

Egyediség. Az egyik érdekes tény a hegymászószeretőkről, hogy állandóan új csúcsok meghódítására és saját korlátaik leküzdésére törekszenek. Ez egy olyan csoport, amely értékeli a kihívásokat, a kalandokat és az egyedi élményeket. A Bewood hegymintás iPhone tok tökéletes kiegészítő azok számára, akik a mindennapokban is szeretnének inspiráló természetképekkel körülvenni magukat. Minden Bewood tok egyedi. Nemcsak a Bewood iPhone tok esztétikája lenyűgöző, hanem rendkívüli védelmi előnyei is. A szilárd kivitelezés és a pontos illeszkedés a telefonmodellhez teljes védelmet nyújt a karcolások, ütődések és por ellen. Ezenkívül a fa, mint természetes anyag, ütéselnyelő tulajdonságokkal rendelkezik, ami további védelmet nyújt iPhone-odnak esés esetén. Bewood tok az iPhone 12/12 Pro készülékedhez. Az iPhone 12/12 Pro hegymintás Bewood tok rendkívüli előnye a használati kényelem is. Az ergonomikus dizájn és a precíz kidolgozás miatt a tok tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztonságos és kényelmes fogást. Ráadásul a telefon összes portja és funkciója könnyen hozzáférhető marad, így nem kell lemondanod az iPhone képességeiről. A Bewood tok választásával biztos lehetsz benne, hogy az iPhone-od nemcsak stílusosan védett, hanem mindig körülvesz a hegyvidéki táj inspirációja is.

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett