Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332657 Márka: Torras

Etui Torras Ostand Spin tok iPhone 16 (Fekete)


Cikkszám: X00FX1977 | EAN/Vonalkód: 6970592332657 | Márka: Torras

Etui Torras Ostand Spin tok iPhone 16 (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

19300 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Éld át az új védelmi dimenziót a TORRAS Ostand Spin tokkal iPhone 16 készülékedhez! Ez az egyedi tok modern dizájnt és funkcionalitást egyesít, hogy páratlan védelmet nyújtson a telefonodnak. A beépített fogógyűrűnek köszönhetően biztos lehetsz abban, hogy iPhone-od minden helyzetben biztonságban van – legyen szó mindennapi használatról vagy dinamikus tevékenységről. Gondosan kidolgozott kialakítása védi a karcolásoktól és ejtésektől, teljes biztonságot nyújtva.

Fogógyűrű - biztonság és kényelem egyben
A TORRAS Ostand Spin tok praktikus fogógyűrűvel van ellátva, amely további biztonságot nyújt a telefon használata közben. Lehetővé teszi, hogy biztosan tartsd az iPhone-t a kezedben, minimalizálva az esés kockázatát. A gyűrű állványként is funkcionál, növelve a kényelmet videók nézése vagy videohívások során. A vízszintes nézési szög 15°-tól 85°-ig, míg a függőleges 0°-tól 85°-ig állítható, így teljes szabadságot kapsz a telefonod pozicionálásában.

Átgondolt, gondos tervezés
A TORRAS Ostand Spin tok úgy van megtervezve, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefon tokjához, anélkül, hogy felesleges terjedelmet adna hozzá. Ennek eredményeként a telefon megtartja karcsú profilját! A tok könnyű és vékony, amely tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztos tartást és teljes kontrollt biztosítva a készülék felett. A TORRAS Ostand Spin a töltési folyamatot sem zavarja, lehetővé téve a gyors és megszakítás nélküli töltést anélkül, hogy le kellene venni a tokot.

Kamera és kijelző védelem
Az Ostand Spin-nel nem kell aggódnod iPhone-od biztonsága miatt. A kamera és a kijelző körüli megemelt élek extra védelmet nyújtanak a karcolások és sérülések ellen sík felületeken. Legyen szó arról, hogy lapos felületre helyezed a telefonodat vagy a táskádban hordod, biztos lehetsz abban, hogy az mindig biztonságban van.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Spin
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett