Ingyenes szállítás GLS futárrál 7.990 Ft felett!

Cikkszám: 6970592332695 Márka: Torras

Etui Torras Ostand Spin iPhone 16 Plus tok (Fekete)


Cikkszám: X00FX1981 | EAN/Vonalkód: 6970592332695 | Márka: Torras

Etui Torras Ostand Spin iPhone 16 Plus tok (Fekete)


Webáruház raktár

Kiszállítás: 2-5 nap
Rendelhető

18700 Ft

Kedvenc termékeimhez
27% ÁFA-val


Termék leírás

Fedezze fel a védelmi élmény új dimenzióját a TORRAS Ostand Spin tokkal iPhone 16 Plus készülékhez! Ez az egyedülálló tok a modern dizájnt és a funkcionalitást ötvözi, hogy páratlan védelmet nyújtson telefonjának. A beépített fogantyúgyűrűnek köszönhetően biztos lehet benne, hogy iPhone-ja minden helyzetben biztonságban van - legyen szó mindennapi használatról vagy dinamikus tevékenységről. Gondosan tervezett kialakítása véd a karcolásoktól és leesésektől, garantálva a teljes biztonságot.

Fogantyúgyűrű - biztonság és kényelem egyben
A TORRAS Ostand Spin tok egy praktikus fogantyúgyűrűvel van ellátva, amely további biztonságot nyújt a telefon használatakor. Lehetővé teszi, hogy iPhone-ját biztonságosan tartsa a kezében, minimálisra csökkentve a véletlen leejtés kockázatát. A gyűrű állványként is funkcionál, növelve a kényelmet videók nézésekor vagy videohívások során. Az állítható látószögnek köszönhetően vízszintesen 15° és 85°, valamint függőlegesen 0° és 85° között, teljes szabadságot kap a telefonja pozicionálásában.

Átgondolt kialakítás
A TORRAS Ostand Spin tokot úgy tervezték, hogy tökéletesen illeszkedjen a telefon borítására, anélkül hogy szükségtelen tömeget adna hozzá. Ennek eredményeként a telefon megőrzi karcsú profilját! A tok könnyű és vékony, így tökéletesen illeszkedik a kézbe, biztosítva a biztos fogást és a teljes vezérlést a készülék felett. A TORRAS Ostand Spin nem akadályozza a töltési folyamatot sem, lehetővé téve a gyors és folyamatos töltést anélkül, hogy el kellene távolítania a tokot.

Kamera és képernyő védelem
Az Ostand Spin segítségével nem kell aggódnia iPhone-ja biztonsága miatt. A kamera és a képernyő körüli emelt élek extra védelmet nyújtanak a karcolások és a sérülések ellen sík felületeken. Akár egyenletes felületre helyezi a telefonját, akár táskában viszi, biztos lehet benne, hogy az mindig biztonságban van.

Gyártó: Torras
Modell: Ostand Spin
Szín: Fekete
Kompatibilitás: iPhone 16 Plus

Kérdésed van? Írj nekünk, igyekszünk minden kérdésedre választ adni.

A kategória további termékei

Gyors szállítás
Országosan

E-mail
info@tokolade.hu

Ingyenes szállítás
7990 Ft felett